Terbaharu, pelakon tinggi lampai, Arja Lee, menzahirkan kesyukuran apabila berjaya menjadi salah seorang penerima Ijazah Sarjana dalam jurusan Pendidikan Persembahan pada Majlis Konvokesyen Universiti Perguruan Sultan Idris (UPSI).

Menerusi sebuah hantaran di entri Instagram miliknya, pelakon naskhah Bahagia Bukan Bidaan itu mendedahkan perasaannya yang tidak dapat terungkap dan bercampur baur pada majlis tersebut.

ARTIKEL BERKAITAN: Dua Graduan Berbeza Bangsa Kongsi Pentas Terima Anugerah Pelajaran DIRaja UM

Jadi Salah Seorang Penerima Master UPSI! Arja Lee Titip Rasa Syukur

IKLAN

Bagaimanapun, segala perasaan gementar dan gemuruh yang dirasainya sebelum itu terus ‘lenyap’ di saat mendengar jeritan penuh kasih sayang dari keluarga tercinta yang hadir bagi meraikan kejayaannya.

“Debarnya sungguh berbeza kali ini! Tak dapat saya gambarkan perasaan dan apa yang bermain di fikiran saya pada waktu ini… teramat berbeza!

“Tatkala nama saya disebut sehinggalah terdengar jeritan penuh kasih sayang dari keluarga tercinta di depan mata menjadi penawar dikala gugup setelah menerima ijazah di atas pentas. Ya, aku kini bergelar graduan Ijazah Sarjana,” coretnya ringkas.

IKLAN

Jadi Salah Seorang Penerima Master UPSI! Arja Lee Titip Rasa Syukur

Menjengah di ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan selebriti turut sama menumpang gembira selain mengucapkan kata tahniah buat Arja atas kejayaannya itu.

IKLAN

Dalam perkongsian lain, pelakon itu juga berkesempatan menitipkan penghargaan buat sahabat handai dan orang sekeliling yang tidak pernah lekang mendoakan sepanjang pengajiannya.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: Instagram Arja Lee