Berbanding beberapa ahli F.T. Island lain seperti Lee Hongki dan Jong-hoon yang lebih terbuka mengenai hidup peribadi mereka, Choi Minhwan dilihat lebih pentingkan privasi.

 

Selain foto bersama ahli band-nya dan selfie, Minhwan jarang berkongsi foto lain di Instagram. Oleh sebab itu, pemain drum F.T. Island ini mencuri tumpuan apabila selamat dikahwinkan kepada isterinya, Yulhee pada hujung minggu lalu.

    

IKLAN

Kedua-duanya mengikat tali perkahwinan pada hari Jumaat dalam sebuah majlis tertutup di Seoul. Dan pasangan sama cantik, sama padan ini juga mengumumkan mereka telah menjadi ibu-bapa kepada seorang anak lelaki sejak bulan Mei lalu.

Menurut kenyataan rasmi FNC Entertainment, mereka mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang memberikan ucapan tahniah kepada Minhwan.

 

Cantik pulak solekan bibir gelap pada pengantin.

 

IKLAN

“Selain dihadiri oleh keluarga pengantin lelaki dan perempuan serta rakan mereka, majlis turut dihoskan oleh ahli F.T. Island, Seunghyun. Sementara itu, Jaejin dan ahli N.Flying iaitu Lee Seung Hyub dan Yoo Hwe Seung juga sempat menyanyikan beberapa lagi.”

 

IKLAN

 

Cuba korang lihat beberapa foto rasmi yang dikongsikan di Instagram ini, comel!

 

Yulhee menangis ke tu?