I never had a dream com trueee…

Bait-bait lirik lagu popular ini masih lagi segar hingga ke hari ini biarpun diterbitkan lebih 23 tahun lalu. Kumpulan S Club 7 yang mendendangkan lagu ini menjadi kegilaan ramai remaja pada era 2000-an.

Berita sedih baru diumumkan apabila salah seorang ahli kumpulan ini iaitu Paul Cattermole telah disahkan meninggal dunia pada usia 46 tahun. Kematiannya ini terjadi selepas beberapa minggu kumpulan pop terkenal itu mengumumkan jelajah reunion mereka.

Penyanyi S Club 7 Meninggal Dunia, Punca Kematian Tidak Diketahui
Paul duduk paling bawah bersama ahli kumpulan S Club 7. Kredit foto: Instagram S Club 7

Dalam satu kenyataan di twitter rasmi S Club 7, mereka menyatakan kesedihan atas kehilangan salah seorang ahli kumpulan.

“Kami benar-benar sedih dengan kematian sahabat kami, Paul. Tiada kata untuk menggambarkan kesedihan dan kehilangan yang kami semua rasai. Kami sangat bertuah kerana memilikinya dalam hidup dan bersyukur atas kenangan indah yang kami miliki.

IKLAN

“Dia akan sangat dirindui oleh setiap daripada kita. Kami meminta anda menghormati privasi keluarganya dan kumpulan pada masa ini,” coret mereka berkongsi berita sedih itu.

BACA JUGA: “Bernafas Melalui Kenangan & Cinta Yang Kami Kongsi,” – Adam Didam Dalam Kenangan, Anak Saudara Coret Mesej Indah

IKLAN
Penyanyi S Club 7 Meninggal Dunia, Punca Kematian Tidak Diketahui
Gambar Paul ketika berusia 41 tahun. Kredit foto: Instagram Paul Cattermole

Selain itu kenyataan daripada keluarganya yang diperoleh oleh agensi berita PA Media UK yang dikongsi pada hari Jumaat,”Dengan rasa sedih yang besar kami mengumumkan kematian anak lelaki dan abang tercinta kami Paul Cattermole yang tidak dijangka.

“Paul ditemui semalam, 6 April 2023 di rumahnya di Dorset dan disahkan meninggal dunia lewat petang itu.”

IKLAN

Punca kematian penyanyi tersebut tidak di ketahui namun menerusipengesahan pihak polis, kematiannya tidak mencurigakan.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI