Bila bercakap mengenai lelaki botak ramai yang menyatakan mereka ini seksi. Betul ke? mungkin kenyataan itu ada benar dan ada salahnya.

ARTIKEL BERKAITAN : Jenis-Jenis Syampu Organik Terbaik Untuk Atasi Masalah Rambut

Tapi nasib lelaki berambut botak di India ini mungkin sedikit malang apabila dia ditolak gara-gara hal ini. Lagi menyedihkan, pengantin perempuan bertindak melarikan diri setelah melihat bakal suaminya tidak mempunyai rambut di majlis perkahwinannya sendiri.

Pengantin Lelaki ‘Ditolak’ Di Majlis Perkahwinan Gara-Gara Kepala Botak
Foto Via Pexels

Mengikut laporan, pada awalnya, majlis perkahwinan yang diaturkan keluarga itu dikatakan berlangsung dengan lancar sebelum pengantin perempuan menyedari ‘kelainan’ pada kepala bakal suaminya itu.

Lelaki berkenaan dilihat memakai memakai hiasan tradisional di kepalanya dengan terlalu banyak ketika perarakan pertukaran kalungan bunga dilakukan antara kedua-dua pengantin.

IKLAN
Pengantin Lelaki ‘Ditolak’ Di Majlis Perkahwinan Gara-Gara Kepala Botak
Foto Via Pexels

Sangsi dengan keadaan tersebut, wanita berkenaan dilaporkan bersemuka dengan pengantin lelaki dan bertanya mengenai rambut pada kepalanya.

Yang tak tahan tu, pengantin perempuan turut pengsan di tempat kejadian sejurus lelaki berkenaan mengesahkan dirinya botak. Apabila pengantin perempuan sedar, dia terus enggan meneruskan perkahwinan.

Walaupun dipujuk oleh keluarga namun ia tetap gagal, sekaligus menimbulkan rasa berang keluarga pengantin lelaki kerana merasa dimalukan di dalam majlis berkenaan.

IKLAN

Pihak pengantin lelaki kemudiannya dituduh menipu pihak pengantin perempuan dengan tidak mendedahkan keadaan rambutnya yang sebenar. Menurut polis, kedua-dua pihak bertindak memfailkan aduan terhadap satu sama lain dengan mendakwa bahawa mereka telah ditipu. Namun akhirnya, aduan itu ditarik semula.

Tapi ini bukanlah pertama kali berlaku di India..

BACA LAGI : Gara-Gara Tak Hafal Sifir Dua, Pasangan Rela Batal Perkahwinan

IKLAN

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Sumber: Oddity Central

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI