khai 5

 

Khai Bahar sendiri tidak menyangka impiannya untuk beraksi untuk konsertnya sendiri di Istana Budaya bakal menjadi kenyataan pada bulan Mac ini.

 

Dengan kerjasama Fauziah Ahmad Daud dan dianjurkan oleh Ogy Ventures & Network Sdn Bhd, acara yang dinamakan Konsert Khai Bahar ‘Dari Smule ke Pentas DUnia’ bakal menjadi acara terbesar yang pernah disertai oleh Khai selain daripada beberapa lagi acara berprestij lain seperti Anugerah Juara Lagu.

Penangan Penyanyi Muda, Tiket TERMAHAL Konsert Khai Bahar Habis Terjual

Bermula semalam, peminat sudah boleh mendapatkan tiket seperti yang tertera di poster. Bermula dari harga RM86 hinggalah ke RM446, tiker termahal yang dijual pula adalah untuk tempat duduk ‘Gold Seat’ yang dijual pada harga RM556.

Penangan Penyanyi Muda, Tiket TERMAHAL Konsert Khai Bahar Habis Terjual

IKLAN

 

Menariknya, percaya atau tidak, tiket Gold Seat tersebut telahpun diumumkan habis terjual!

 

Menerusi akaun Instagram rasmi @konsertkhaibahar, pihak penganjur turut memberitahu bahawa mereka akan menyediakan peluang kepada pemegang tiket RM466 untuk menyertai sesi Meet & Greet yang dianjurkan.

IKLAN

Sementara itu, pemegang tiket Gold Seat pula akan menerima hadiah istimewa daripada Khai Bahar.

*

Hebat eh penangan Khai Bahar walaupun di atas kertas nyata lebih junior berbanding penyanyi lain yang pernah menjayakan konsert di Istana Budaya sebelum ini.

Menurut Khai sendiri pada sidang media yang diadakan semalam, dia enggan terlalu memikirkan soal ‘layak atau tidak’ untuk mengadakan konsert di lokasi berprestij itu.

IKLAN

Penangan Penyanyi Muda, Tiket TERMAHAL Konsert Khai Bahar Habis Terjual

“Mana-mana penyanyi akan mempunyai angan-angan untuk mengadakan konsert di Istana Budaya, begitu juga saya. Sesiapa saja berhak untuk mengadakan persembahan di sini.

“Saya sedar masih baru dalam industri dan saya anggap pengalaman ini sebagai cabaran besar yang ingin saya sahut. Ini kerana peluang seperti ini tak selalu datang,” kata penyanyi berusia 26 tahun itu.

Bagi korang yang ingin merebut tiket Konsert Khai Bahar ‘Dari Smule ke Pentas Dunia’ pada 27 dan 28 Mac kelak, korang boleh mendapatkan tiket di airasiaredtix.com.

Tahniah Khai Bahar!

https://www.remaja.my/5-fakta-menarik-pemenang-anugerah-top-top-meletop-lelaki-2018-khai-bahar/