Acara larian kini seakan sudah menjadi satu trend yang sentiasa mendapat sambutan luar biasa terutamannya di kalangan belia. Dengan pelbagai acara larian yang dianjurkan, penganjur kini muncul dengan pelbagai idea untuk memberikan pengalaman berbeza buat penggemar larian.

Acara fun run yang tidaklah terlalu kompetitif sering mendapat tempat di kalangan pelari kasual yang menjadikan aktiviti ini sebagai hobi. Tidak lama lagi sebuah acara larian dikenali sebagai ILLUMI RUN bakal dianjurkan di Malaysia.

Peluang Untuk Rasai ILLUMI RUN Penuh Bercahaya Neon

Selepas kejayaan luar biasa di Singapura, Australia dan China, Infinitus Productions Pte Ltd mengumunkan pelancaran ILLUMI RUN akan diadakan pada 13 JANUARI 2018 di Selangor Turf Club. Penganjuran kali ini turut dikuasakan okeh penaja utama mereka, MPI General Insurans Berhad.

IKLAN

Peluang Untuk Rasai ILLUMI RUN Penuh Bercahaya Neon

Acara pertama seumpamanya di Asia, ILLUMI RUN bakal memberikan pengalaman neon yang cukup mengujakan. Larian santai ini menyaksikan peserta berlari melalui Zon Muzik Bercahaya Ultra Ungu dengan diiringi pelbagai muzik tena serta disiram ILLUMI Glow Water.

IKLAN

Peluang Untuk Rasai ILLUMI RUN Penuh Bercahaya Neon

IKLAN

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MPI General Insurans Berhad, sebagai sebuah syarikat insurans, mereka ingin memperkenalkan gaya hidup sihat yang ceria terutamanya di kalangan golongan muda.

So, kepada korang yang ingin merasai aktiviti larian lain dari yang lain bolehlah sertai ILLUMI RUN. Sebahagian daripada yuran penyertaan juga akan disalurkan kepada S.O.S Kods, pertubuhan NGO yang menjaga kanak-kanak kritikal dan kurang berbasib baik.

Pendaftaran ILLUMI RUN kini dibuka di www.illumirun.com/my