Untitled design-12

Jabatan Siasatan Anti Narkotik Polis Mumbai akan memulakan siasatan terhadap pelakon wanita Kangana Ranaut yang disyaki terlibat dengan rangkaian dadah.

Menteri Dalam Negeri India, Anil Mukesh memaklumkan yang pihak polis sedang menyiasat bahawa ada kemungkinan pelakon yang tersenarai dalam antara aktres yang menerima bayaran tertinggi di India itu mengambil dadah.

Sebagai balasan terhadap pertuduhan itu, Kangana dalam satu hantaran di laman Twitter mencabar pasukan keselamatan supaya melakukan ujian pengesanan dadah terhadap dirinya.

IKLAN

Pelakon Bollywood, Kangana Ranaut Disiasat Kerana Disyaki Terlibat Kes Dadah.

“Saya sangat gembira untuk melakukan ujian. Polis Mumbai dan Anil Mukesh sila lakukan ujian dadah, siasat rekod pangilan say jika anda boleh menjumpai sebarang hubungan dengan pengedar dadah, saya akan terima kesalahan itu dan akan meninggalkan Mumbai buat selama-lamanya. Saya tidak sabar untuk bertemu dengan anda.”

IKLAN

Untuk pengetahuan anda pelakon berusia 33 tahun ini telah mula menceburi dunia hiburan Bollywood sejak zaman remaja lagi. Dia mula muncul di layar perak menerusi filem 'Gangster pada' 2006 ketika berusia 16 tahun. Menerusi filem ini dia dianguerahkan Best Female Debut di Global Indian Film Award.

Pelakon Bollywood, Kangana Ranaut Disiasat Kerana Disyaki Terlibat Kes Dadah.

IKLAN

Awal tahun ini, pelakon tersebut menerima anugerah berprestij kebangsaan India, Padma Shri atas sumbangannya di dalam bidang perfileman. Anugerah tersebut merupakan anugerah keempat tertinggi diberikan oleh kerajaan India kepada rakyat negara itu.

Sumber: Time of India

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI