Nama pasukan TeamMYS tercatat dalam sejarah sebagai juara sulung kejohanan Pokémon UNITE Malaysia 2022, baru-baru ini!

Tampil bersemangat semasa menewaskan 53 lagi pasukan lain dari seluruh Malaysia, TeamMYS sekaligus membawa pulang hadiah terkumpul berjumlah USD20,000 dan kini secara rasminyya menjadi juara rasmi Malaysia pertama dalam arena Pokémon UNITE.

Pada perlawanan akhir Isnin lalu, TeamMYS bertembung dengan pasukan DUNE dan berjaya mengutip 849 mata perlawanan dalam pusingan pertama serta 864 mata lagi dalam pusingan kedua. Ia sekaligus muncul sebagai pasukan terbaik daripada tiga perlawanan.

IKLAN

Pasukan Malaysia Pertama Menang Pokémon Unite Malaysia Open, Bawa Pulang Hadiah USD20,000!

Untuk pengetahuan, kejohanan Pokémon UNITE Malaysia 2022 ini merupakan projek kerjasama di antara The Pokémon Company dan syarikat telekomunikasi Malaysia, Yoodo. Sehingga April 2022, permainan Pokémon UNITE telahpun mencatatkan lebih daripada 70 juta muat turun di seluruh dunia dan ia membuktikan betapa popularnya permainan ini dalam kalangan peminat e-sukan.

IKLAN

Menariknya, khas bersempena permainan Pokémon  UNITE ini, Yoodo telah melancarkan pelan tambahan atau Add-On yang boleh didapati pada haga promosi RM1 untuk 20GB sehingga 31 Disember ini.

Oleh itu, korang bolehlah bermain dengan tambahan 20GB pada bila-bila masa dengan data berkelajuan tinggi.

IKLAN

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI