Jika korang merupakan peminat jenama daripada The Coffee Bean & Tea Leaf® sepanjang kafe mereka berada di Malaysia selama 25 tahun ini, pastinya korang masih ingat dengan Pasport Ungu ini!

Ya, kad yang pernah menjadi kegemaran ramai ini telahpun dikembalikan di kesemua outlet The Coffee Bean & Tea Leaf® sejak 1 Oktober lalu sempena sambutan ulang tahun jubli peraknya.

Pasport Ungunya pada kali ini didatangkan dengan 10 bulatan di bahagian belakang di mana pemilik kad tersebut boleh mengumpul 10 cop untuk melengkapkannya.

Pasport Ungu Coffee Bean Buat ‘Comeback’ Sempena Ulang Tahun Ke-25, Jom Menang Percutian!

IKLAN

Setelah lengkap, mereka hanya perlu memasukkan Pasport Ungu itu ke dalam peti yang disediakan di outlet The Coffee Bean & Tea Leaf® berhampiran dan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik!

Antaranya termasuklah kredit kad TCB, barangan eksklusif ulang tahun ke-25 The Coffee Bean & Tea Leaf® dan juga pakej penginapan hotel selama 4 hari 3 malam sama ada di Kuala Lumpur, Pulau Pinang atau Johor bernilai hingga RM2,000.

IKLAN
Pasport Ungu Coffee Bean Buat ‘Comeback’ Sempena Ulang Tahun Ke-25, Jom Menang Percutian!
Di antara barangan eksklusif ulang tahun ke-25 The Coffee Bean & Tea Leaf®.

Caranya mudah sahaja, hanya dengan membelanjakan sekurang-kurangnya RM25 di mana-mana outlet The Coffee Bean & Tea Leaf®, korang akan memperolehi satu cop. Setelah mengumpulkan kesemua 10 cop, jawab sahaja soalan ini, “Berapakah usia The Coffee Bean & Tea Leaf® Malaysia pada tahun ini?”.

Pasport Ungu Coffee Bean Buat ‘Comeback’ Sempena Ulang Tahun Ke-25, Jom Menang Percutian!
Ketua Pemasaran & Inovasi, Fiona Rodrigues serta David Tan, Ketua Operasi The Coffee Bean & Tea Leaf® sewaktu pelancaran ulang tahun ke-25 jenama tersebut di Malaysia.

Senang kan? Korang boleh menghantar lebih daripada satu Pasport Ungu ini untuk menaikkan lagi peluang dipilih sebagai pemenang.

IKLAN

Peraduan ini tamat pada 31 Oktober 2022. So you know what to do through out this month, right? Layan je selera korang di The Coffee Bean & Tea Leaf®.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.