Perintis dalam penjagaan kulit berasaskan sarang burung, NUTOX telah melancarkan Rangkaian Youth Restoring baharunya yang dipertingkat.

ARTIKEL BERKAITAN: Eyebag Makin Teruk Bangun Sahur Awal Pagi? Gunakan 5 Produk Ini Untuk Hilangkan Lingkaran Hitam Bawah Mata!

NUTOX Dedah Penemuan Terkini untuk Kulit Tampak Muda dan Berseri Dengan Rangkaian ‘Youth Restoring’

Seiring dengan pertambahan usia, penghalang kulit kita menjadi semakin lemah dan kurang efektif dalam mengekalkan lembapan dan kolagen, sekali gus menyebabkan terjadinya garis halus dan kedutan.

Usah khawatir kerana produk terbaru dari NUTOX ini telah dihasilkan dengan tujuan untuk menguatkan sistem penghalang kulit, membantu anda mengekalkan kulit yang kelihatan sihat dan anjal dan halus. 

“NUTOX ialah jenama penjagaan kulit Malaysia yang komited untuk membantu orang ramai mendapatkan kulit yang lebih berseri dan kelihatan muda. Kami amat teruja untuk memperkenalkan rangkaian baharu NUTOX Youth Restoring yang dipertingkat ini, 

IKLAN

“Rangkaian ini menggunakan bahan-bahan yang unggul, seperti Sarang Burung Premium dan Snow Mushroom (Tremella Mushroom) dipertingkatkan keberkesanannya dengan sistem penghantaran yang berkuasa dan akan sentiasa membekalkan kolagen ke dalam kulit. Ini memberikan kulit yang lebih anjal, gebu dan licin,” jelas Pengarah Eksekutif TohtonKu, Jasper Lim. 

Rangkaian NUTOX Youth Restoring diformulasikan secara unik untuk kulit orang Asia. Ia mengandungi Actigenic+™, sistem penjanaan semula sendiri dan teknologi terkini yang menjana semula sel-sel kulit, menghasilkan dan mengekalkan kolagen, elastin dan asid hyaluronik dengan berkesan untuk meningkatkan keanjalan kulit.

NUTOX Dedah Penemuan Terkini untuk Kulit Tampak Muda dan Berseri Dengan Rangkaian ‘Youth Restoring’

IKLAN

Selain itu, produk tersebut kini menggunakan Premium Birdnest di mana nutrien yang diekstrak dari sarang burung akan membantu meningkatkan keadaan kulit dan melindunginya daripada tanda-tanda penuaan yang ketara.

Tremella Mushroom pula mengandungi 400 kali kuasa penghidratan dan lima kali ganda kapasiti penghidratan Asid Hyaluronik. Di samping itu, sistem penghantaran yang berkuasa – Teknologi Micro Targeting mengekalkan lembapan kulit dan membekalkan kolagen secara berterusan sepanjang hari untuk keberkesanan yang lebih baik.

Rangkaian NUTOX Youth Restoring boleh didapati di stor fizikal Watson’s dan Guardian, dan stor dalam talian di Shopee dan Lazada.

IKLAN

BACA LAGI: 6 Tahun Naik Turun Mahkamah, Gwyneth Paltrow Menang Kes Saman Kemalangan Ski Dan Dianugerahkan 1USD

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: Watson, NUTOX PR