Sumber gambar: Via Instagram & Twitter Neelofa

Seperti yang kita semua telah sedia maklum, negeri Selangor bersama Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya akan diletakkan dibawah Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat Mulai 14 Oktober sehingga 27 Oktober 2020.

Perkara ini semestinya menimbulkan keresahan ramai pihak terutamanya peniaga-peniaga kecil yang akan terjejas dek situasi ini. Neelofa yang juga merupakan seorang usahawan berjaya menerusi satu ciapan di Instagramnya ada melontarkan seruan kepada pengikutnya di laman sosial terbabit.

Ujarnya, “Mendoakan dan berharap, agar PKPB kali ini tidak terlalu memberi kesan kepada peniaga-peniaga kecil secara khususnya dan rakyat secara amnya. Jom kita support sesama kita. Berbelanja dengan peniaga kecil, bantu promosi. Utamakan produk tempatan!”

IKLAN

Neelofa Seru Followers Bantu Peniaga Kecil Dan Utamakan Produk Tempatan.

Ciapan yang mendapat lebih 14 ribu ulang kicau dan hamper 20 ribu tanda suka ini ternyata menerima sokongan positif pengikut pengacara yang popular menerusi program Meletop dan kini Next to Neelofa.

IKLAN

Selain itu terlebih dahulu selebriti popular ini turut menyeru agar semua peminat bersabar kerana ini adalah cara terbaik untuk megurangkan tahap jangkitan Covid-19 yang semakin membimbangkan.

IKLAN

Neelofa Seru Followers Bantu Peniaga Kecil Dan Utamakan Produk Tempatan.

***P/S – Always love her vibes! Neelofa yang juga merupakan Dewi Remaja 2009/2010 merupakan contoh wanita yang sentiasa mahukan yang terbaik dalam kehidupan tidak kiralah dari sudut kerjaya mahupun rohani. So, korang yang baca artikel ini, tidak kisahlah lelaki atau perempuan cuba contohi nilai positif yang ditonjolkan wanita cantik asal Kelantan ini.