Pelakon, Pengacara, Ahli Perniagaan dan Dewi Remaja 2009/2010 atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor kini merupakan individu yang memiliki pengikut paling ramai di laman Instagram di Malaysia iaitu seramai 8 juta orang.

Selepas perubahan imej dari berhijab kepada berniqab ternyata populariti pemilik jenama Naelofar dan juga pengacara program Next to Neelofa ini tidak tergugat, sebaliknya ramai yang menyambut baik perubahan tersebut dan menyifatkan bahawa dia seorang yang sangat menginspirasikan dan berani mengambil langkah untuk menjadi individu yang lebih baik.

IKLAN
Neelofa Kini Paling Ramai Pengikut Instagram Di Malaysia.
Gaya berniqab Neelofa.

Seperti yang kita semua tahu, Instagram merupakan antara platform media sosial paling popular di dunia dan semestinya ia digunakan untuk pelbagai tujuan. Semestinya akaun Instagram Neelofa menjadi ikutan dek nilai positif yang ditonjolkan menerusi perkongsian-perkongsian yang menarik.

IKLAN

Untuk pengetahuan anda, sebelum ini penyanyi nombor satu negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza merupakan individu paling ramai pengikut dan kini beliau berada di kedudukan kedua selepas Neelofa.

IKLAN

Sumber gambar: via Instagram Neelofa

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI