Sebut pasal fast food. McD antara yang selalu menepati selera rakyat Malaysia. Pergi je la mana-mana cawangan makanan segera ni, confirm penuh!

Susulan itu tular nama Tengku Puteri Jihan Azizah Athiyatullah dan McDonald’s di laman twitter baru-baru ini apabila makanan yang diterima tidak seperti yang diharapkan.

Daging Hilang, Hanya Roti Dan Keju

Terdahulu, menerusi laman Twitter, Tengku Jihan telah memuatnaik satu gambar McD Cheeseburger yang dipesannya menerusi restoran makanan segera itu. Namun, menurut puteri bongsu Yang Di-Pertuan Agong itu sambil berseloroh menu yang diterima benar-benar sekadar roti dan keju. Melihatkan pada posting itu, rata-rata pengikut Tengku Jihan mula mengecam tindakan McDonald’s yang dianggap mereka isu seumpama itu tidak seharusnya berlaku.

IKLAN

Berhenti Kecam McDonald’s

Bagaimanapun, Tengku Jihan menerusi komen balasnya mengharapkan agar pengikutnya berhenti mengecam kesilapan yang dilakukan oleh restoran itu malah permohonan maaf daripada mereka juga telah dibuat. Malah ianya turut diperakui oleh Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah .

Kedai Burger McJihan

Tapi yang menarik perhatian netizen ialah apabila satu ciapan Raja Permaisuri Agong . Menurut Tunku Azizah, permata hati rakyat itu juga telah menggelar anakandanya sebagai McJihan.

IKLAN

Dek kerana begitu menggemarinya, Tunku Azizah ingin membuka sebuah kedai dan memperkenalkan menu burger McJihan kepada orang ramai.

IKLAN

Netizen Terhibur & Jadi Bahan Lawak

Rata-rata terhibur dengan gurauan Tuanku dan semua menyokong niat Raja Permaisuri Agong ini.

So amacam korang nak pergi tak McJihan nanti.  Tapi menu Cheeseburger pun favorite penulis juga..Hiks