Ismail Izzani, satu lagi anak muda yang semakin lama kian menjadi a household name. Pada usia yang yang cukup muda, penyanyi ini kian mencipta nama di seluruh negara dan beberapa buah negara jiran.

Dan dengan kuasa laman media sosial, bakat besar dimiliki oleh anak muda berusia 18 tahun ini turut berjaya mencuri perhatian peminat muzik dari luar negara.

Muzik video single terbarunya yang dikeluarkan pada 15 Mac lalu iaitu ‘Luar Biasa’ kini telah mendapat jumlah view hampir mencecah 3.6 juta! Ia satu pencapaian yang sangat luar biasa bagi seorang penyanyi muda sepertinya.

IKLAN

Antara yang menjadi bualan ramai tentang muzik video tersebut ialah kualitinya yang setanding artis antarabangsa. Dan perbandingan utama yang diperkatakan ialah dengan muzik video grup K-pop.

Tampil dengan cukup versatil dan koreografi tarian yang cukup sleek dan swag, Ismail Izzani mempertontonkan sisi berbeza yang belum pernah dilihat oleh peminatnya.

IKLAN

Dan keunikan inilah juga yang telah menarik perhatian ramai YouTubers luar negara untuk menghasilkan video reaksi mereka menonton muzik video ‘Luar Biasa’ buat kali pertama.

Remaja berasa cukup bangga dengan Ismail Izzani kerana rata-rata rekasi yang diberikan oleh YouTubers ini cukup positif sekali. You go… errr boy!

IKLAN

Jom kita lihat 5 reaction video pilihan Remaja!

1) Blimey

2) Brave Hearts 

3) Easy Jokes

4) Mat Salleh TV

5) Idieyidot

https://www.youtube.com/watch?v=0yNXnXyUNCY&t=118s

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI