Pergolakan rumah tangga di antara pelakon, Puteri Sarah dan pengarah terkenal, Syamsul Yusof memasuki fasa baharu setelah suaminya mengaku telahpun menikahi isteri kedua, Ira Kazar pada 6 Januari 2023.

ARTIKEL BERKAITAN: “Jangan Pijak Perempuan!” Janna Nick ‘Meletup’ Lepas Jadi Saksi Kesedihan Puteri Sarah Selama Ini – REMAJA

Hanya sebentar tadi, pelakon teater pementasan Maduku Terpaling Kalut itu telah mengisytiharkan kepada khalayak umum agar Syamsul melepaskannya menerusi hantaran di Instagram setelah nekad tidak rela dimadukan.

“Kepada Mohd Shamsul, oleh kerana awak block saya sehingga sekarang dan tidak ajak berbincang, saya minta lepaskan saya kerana saya tidak rela dimadu,” catat Sarah.

“Minta Lepaskan Saya..” Puteri Sarah Nekad Tidak Rela Dimadu Syamsul Yusof
Tangkap Layar: Instagram @puterisarahliyana

Pada Jumaat minggu lalu, Syamsul telahpun meminta agar Puteri Sarah pulang ke kediaman mereka untuk berbincang mengenai hala tuju rumah tangga mereka.

IKLAN

Beberapa jam selepas itu, Puteri Sarah bertindak memuat naik respon balas dalam bentuk video dengan mempersoalkan tindakan suaminya menghalang (block) nombor telefonnya sejak setahun yang lalu.

IKLAN

Sementara itu pada awal hari ini, Syamsul Yusof memuat naik pesanan ringkas kepada kedua-dua isterinya agar mereka tenang.

ARTIKEL BERKAITAN: “Moga Kedua-Dua Isteriku Tenang…” Pesanan Ringkas Syamsul Yusof Buat Puteri Sarah & Ira Kazar – REMAJA

IKLAN

BACA LAGI: “Jangan Pijak Perempuan!” Janna Nick ‘Meletup’ Lepas Jadi Saksi Kesedihan Puteri Sarah Selama Ini – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.