“Melting Tengok!” – Peminat Teruja Sufian Suhaimi Bergelar Young Daddy, Semakin Laris

55

 

Rasanya masih belum terlambat untuk REMAJA ucapkan tahniah kepada penyanyi, Sufian Suhaimi setelah berkongsi kisah mengambil anak angkat.

 

Pada usia semuda 27 tahun, Sufian telah mengambil seorang kanak-kanak lelaki bernama Faeq sebagai anak angkatnya. Siap ada akaun Instagram @babyfaeq untuk disamakan dengan gelaran Sufian, Baby Pian mungkin.

Dalam posting tersebut, Sufian menceritakan betapa bersyukurnya dia setelah dimpahkan rezeki Tuhan dan nikmat dunia. Dia sendiri merasakan usia 27 tahun itu tidak terlalu awal untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang bapa.

 

Instagram

 

“Selain ada tanggungjawab terhadap keluarga, saya masih rasa kekurangan. Saya rasa berbeza bila berjumpa dengan kawan yang sudah ada anak. Rasa lain, rasa penuh. There is something special about babies. I feel complete around them,” catatnya.

Walaupun masih bujang, namun dia merasakan kehadiran seorang anak angkat adalah rezeki untuknya.

Tinjauan di media sosial menunjukkan ramai peminat yang melting dengan niat Sufian itu. Selain memuji betapa comelnya Faeq, ramai juga yang sempat ‘menggatal’ dengan status Sufian sebagai hot young daddy.

“Cair terus hati batu kita, bila nak akad akak pulak?”

“Aww material daddy sangat.”

“Anak tu tahu tak papa dia Sufian Suhaimi?”

“Jom bawa anak kita main sama-sama.”

“Nak jadi anak angkat juga boleh? Kalau tak boleh isteri pun tak apa.”

“Okay anak dah ada. Kita nak jadi adik angkat..!”

 

Amboii…cepat je nak sakat Sufian.

Apapun, REMAJA berharap agar Sufian menyayangi Faeq sepenuhnya! Kami pasti penyanyi tersebut akan menjadi figura ayah terbaik untuknya.

 

*

HEY GIRLS, WE’RE BACK!