Pakar perubatan kelahiran Malaysia, Dr Nur Amalina Che Bakri sering berkongsi dengan netizen isu berkaitan perubatan menggunakan laman sosial medianya.

Terbaru, menggunakan aplikasi Question di laman Instagram, dia meminta netizen berkongsi mitos perubatan yang sering didengari di mana dia akan memberikan komen mengenai perkara tersebut.

Percaya atau tidak, banyak juga mitos perubatan yang selama ini yang kita ingatkan betul namun sebenarnya salah sama sekali.

IKLAN

Lucu! Dr Amalina Betulkan Tanggapan Salah Netizen Tentang Mitos Perubatan Selama Ini Lucu! Dr Amalina Betulkan Tanggapan Salah Netizen Tentang Mitos Perubatan Selama Ini Lucu! Dr Amalina Betulkan Tanggapan Salah Netizen Tentang Mitos Perubatan Selama Ini Lucu! Dr Amalina Betulkan Tanggapan Salah Netizen Tentang Mitos Perubatan Selama Ini Lucu! Dr Amalina Betulkan Tanggapan Salah Netizen Tentang Mitos Perubatan Selama Ini Lucu! Dr Amalina Betulkan Tanggapan Salah Netizen Tentang Mitos Perubatan Selama Ini Lucu! Dr Amalina Betulkan Tanggapan Salah Netizen Tentang Mitos Perubatan Selama Ini Lucu! Dr Amalina Betulkan Tanggapan Salah Netizen Tentang Mitos Perubatan Selama Ini

IKLAN

Moga-moga dengan perkongsian Dr Amalina ini dapatlah memberikan sedikit manfaat kepada netizen ya. Moga-moga selepas ini tak adalah muncul mitos yang pelik-pelik lagi.

IKLAN