Kisah di belakang tabir penggambaran naskhah baharu di Netflix berjudul The Glory, kini menjadi fenomena dan perhatian umum terutama dalam kalangan peminat setia K-Drama.

Menerusi naskhah tersebut, karakter Park Yeon-ji lakonan Lim Ji-yeon yang gemar merokok menjadi tanda tanya ramai, adakah babak tersebut dilakukan tanpa sebarang bantuan teknik kamera atau sebaliknya.

ARTIKEL BERKAITAN: “Tidak Glamor Pun!” Adegan Pembaca Ramalan Cuaca Drama ‘The Glory’ Dikritik Wartawan Sebenar

Lim Ji-Yeon Merokok Demi Karakter Park Yeon-ji Dalam Siri Netflix The Glory

IKLAN

Seorang bekas wartawan hiburan Korea Selatan, Lee Jin-ho menyoalkan kepada kenalan Ji-yeon, sama ada bintang yang membawa watak antagonis utama dalam siri itu benar-benar seorang perokok.

Menurut sumber, pelakon berbakat besar itu belajar untuk menggunakan rokok supaya kelihatan semula jadi apabila ditonton di layar skrin.

IKLAN

Lim Ji-Yeon Merokok Demi Karakter Park Yeon-ji Dalam Siri Netflix The Glory

IKLAN

“Seperti yang anda lihat, semangat Ji-yeon. Dia memang menggunakan rokok sebenar. Dia mahu kelihatan natural semata-mata untuk menjayakan watak tersebut,” katanya ringkas.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: Instagram Lim Ji Yeon

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI