Bagi kebanyakan remaja perempuan seperti korang, beg tangan adalah item WAJIB ada dan sering bertukar stail pada setiap tahun.

 

Tak kisahlah sama ada ia bersaiz besar atau kecil, dijinjing atau disangkut pada bahu, perempuan memang akan merasa seperti tidak lengkap jika keluar dari rumah tanpa ada beg tangan di sisi.

Abang korang pun ada man-bag tau!

 

IKLAN

Tapi masalahnya, apakah gaya beg tangan yang bersesuaian dengan kamu? Jom jawab kuiz ringkas di bawah.

Dah tahu? Korang setuju tak dengan keputusan tersebut?

IKLAN

Hehe..

Apapun jika korang berminat dengan beg tangan yang tertera di dalam kuiz tersebut, ia merupakan koleksi Carlo Rino Spring Summer 2019 bertemakan Daily Pleasure. Tengok beg tangan sendiri je dah rasa happy!

IKLAN

 

Happy sangat sampai buat jadi muzium lah!

Kesemua model beg tangan tersebut (dan banyak lagi) kini boleh didapati di stor Carlo Rino seluruh negara. Kunjungi laman web mereka untuk melihat katalog dan harga diskaun terlebih dahulu.