[KUIZ] Movie Netflix Yang Mana Sesuai Untuk Korang Hujung Minggu Ini?

1296

Hujung minggu selalu korang buat apa? Kadang-kadang mesti bosan kan asyik keluar dengan kawan-kawan. Why not kalau duduk rumah dan layan segala jenis movie yang tersaji di dalam aplikasi Netflix tu kan? Tak tahu nak layan movie apa? Mungkin lepas korang main kuiz ni, ada lah idea nak tengok apa kan?

Kalau tak ada akaun, boleh download dan buka akaun ataupun, pinjam je akaun kawan-kawan yang dah ada tu. Kalau kawan bagi lah.

IKLAN

Selamat menonton!