Selepas isu Neelofa hangat diperkatakan ekoran majlis pelancaran  tudung Be Lofa dalam kelab malam Zouk, dunia hiburan digegarkan dengan isu Izreen Azminda iaitu isteri kedua kepada pemuzik Ude.

Dalam laporan kebanyakan akhbar, Ude Wahid memaklumkan, dia sudah tiada hati kepada isteri pertamanya, Intan Liana dan sudah memfailkan permohonan cerai terhadap isterinya itu semalam di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur.

Isu lancar tudung di kelab malam dapat perhatian masyarakat

 

Isu pasangan ini bercerai mendatangkan komen pelbagai mengenainya hari ini

 

Sebelum isu keduanya itu, dunia hiburan tak kalah dengan isu dadah Datuk Farid Kamil, isu putus tunang Elfira Loy dan Sufian Suhaimi dan banyak lagi kisah-kisah menarik artis yang sering mendapat perhatian masyarakat.

Di sebalik komen-komen padu ini, ternyata dunia hiburan menjadi “medan percuma” paling senang menerima cemuhan dan kecaman dari masyarakat. Tak percaya, apa saja isu mengenai artis, pasti akan mendapat tempat di hati masyarakat.

Di sebalik isu artis, ada 10 kerjaya paling stres. Laporan sebuah akhbar tahun lalu menyenaraikan 10 kerjaya paling stres di negara ini.

Baca di bawah:

 

Kerjaya No 1 : Anggota tentera.  Tahap stres : 72.74.

IKLAN

 

No 2 : Anggota Bomba, Tahap Stres :72.68

 

No 3 : Juruterbang, Tahap stres : 60.54

No 4 :Pegawai Polis, Tahap stres : 51.68

IKLAN

 

No 5 ;Penyelaras acara. Tahap stres : 51.12

No 6 : Wartawan akhbar. Tahap stres :49.90

No 7  : Eksekutif Korporat, Tahap stres :48.56

 

IKLAN

No 8  :Eksekutif Perhubungan Awam (PR), Tahap stres :48.50

 

No 9  ; Pemandu Teksi, Tahap Stres :48.18 

 

No 10 :Penyiar, Tahap stres :47.93