Bercakap mengenai Jennifer Lopez, bukan sahaja kerjayanya yang cemerlang dalam industri muzik antarabangsa. Tetapi wajahnya yang cantik sering menjadi perhatian.

Kembali Kepada ‘Basic’, Di Usia 51 Tahun Jennifer Lopez Kongsi Rahsia Awet Muda
Sumber Gambar : Page Six

Kerana penyanyi berusia 51 tahun itu masih kelihatan cantik dan awet muda setanding korang yang berusia 20-an itu. J. Lo selalu tampil menawan dengan pelbagai solekan di wajahnya dan juga badannya yang seksi.

Minyak Zaitun Kuncinya

Dalam video yang dikongsi oleh Jennifer di akaun Instagramnya, Jennifer menyatakan bahawa penggunaan minyak zaitun adalah kunci rahsia kejelitaannya.

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

IKLAN

Petua ini diberikan oleh ibu Jennifer sendiri di mana minyak zaitun banyak kegunaannya seperti untuk penjagaan rambut, kulit, kuku dan dalaman wanita.

Kini Jennifer Lopez dapat berkongsikan rahsia kecantikannya itu menerusi produk penjagaan wajah yang dihasilkannya, iaitu JLO Beauty yang bakal mengambil tempat di pasaran dunia pada 1 Januari 2021 nanti.

IKLAN
Kembali Kepada ‘Basic’, Di Usia 51 Tahun Jennifer Lopez Kongsi Rahsia Awet Muda
Sumber Gambar : Instagram JLO Beauty

Menurut Jennifer Lopez, produk JLO Beauty yang dihasilkannya mengandungi minyak zaitun semulajadi dan sumber bahan yang dapat memberi kulit bukan saja sihat tetapi juga bersinar dari dalam.

Kembali Kepada ‘Basic’, Di Usia 51 Tahun Jennifer Lopez Kongsi Rahsia Awet Muda
Sumber Gambar : Pixabay from Pexels

Okay, penulis nak pergi cari minyak zaitun ni sat, mana tahu nanti boleh dapat kulit macam Jlo ni…

Sumber : Instagram Jlo

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI