Bukan mudah nak kekal cantik sentiasa ya.

React selepas putus cinta mungkin berbeza. Ada yang ambil masa yang lama untuk pulih dan ada juga yang seakan tiada apa pun berlaku pada mereka. Tapi apa yang pasti semua orang yang putus cinta pasti ada rasa sedih, kesal, marah dan mungkin terkilan.

Tapi lain pula yang berlaku pada gadis Vietnam ini, dia sanggup menjalani pembedahan plastik pada usia 19 tahun selepas ditinggalkan oleh bekas teman lelakinya dua tahun sebelum itu.

Kecewa Ditinggalkan Kekasih, Lihat Transformasi 100% Gadis Ini

IKLAN

Wajah baharu Nguyen Tuong Vy mencuri perhatian ramai selepas ia menjadi tular di media sosial. Walaupun bekas kekasihnya berkata dia suka Nguyen kerana wanita itu sendiri dan bukan rupanya, lelaki itu tidak pernah bawa dia bertemu dengan rakan-rakannya.

Apa yang berlaku adalah sebaliknya kerana wanita berusia 21 tahun itu ditinggalkan selepas mereka hadir ke majlis sambutan hari lahir rakan lelaki berkenaan bersama-sama.

Sepanjang majlis itu berlangsung, Nguyen kerap mendengar daripada semua yang berada di sana bahawa dia dan pasangannya tidak sepadan.

IKLAN

Kecewa Ditinggalkan Kekasih, Lihat Transformasi 100% Gadis Ini

Nguyen bagaimanapun tekad mengubah bentuk wajahnya ketika berusia 19 tahun. Wanita itu meminta izin daripada ibunya untuk menjalani pembedahan plastik dan turut menjelaskan bahawa penampilannya telah meninggalkan kesan yang amat besar terhadap keyakinan dan harga dirinya.

IKLAN

Selepas mendengar penjelasan berkenaan, ibu Nguyen menyokong tindakan anak perempuannya dan turut membayar semua kos pembedahan plastik Nguyen.

Ha…mesti melopong punya bekas kekasih Nguyen ni sekarang.

Sumber : odditycentral