‘Kau Ambil Gambar Sambil Berlari Ke Bro?’, Iklan Motosikal Untuk Di Jual Dapat Perhatian Netizen

79

Membeli secara online memang memudahkan, cepat dan kadangkala harganya pun jauh lebih murah. Disebabkan itu, ramai yang memilih platform media sosial untuk membeli atau pun mengiklankan barangan yang hendak dijual.

Respon yang diterima pun lebih cepat dan urusan jual beli dapat dilakukan secara direct. Tak perlu kos yang tinggi dan banyak pihak yang terlibat, maka promote saja apa barang yang nak dijual di media sosial.

Namun begitu, kadang-kadang ada yang mengiklankan dengan cara yang kelakar seperti apa yang dilakukan dalam laman page ini.

Tidak pasti sama ada ia memang serius ingin menjual atau sengaja dibuat-buat kerana dia hendak menjual motorsikal tetapi gambar yang diiklankan blur dan tidak jelas.

Macam mana pembeli nak tengok kan?

Jadi lebih kelakar bila baca netizen punya komen. Macam biasalah, netizen tak pernah menghampakan. Hiks!

Macam mana gais, ada yang nak beli tak? Serious buyer only okay. Haha!

CER KOMEN SIKIT