Kamu Boleh Berbau Seperti Ronaldo Dari Juventus, Cuma SATU Semburan Wangian Ni

301

 

Selalunya pemain bola sepak dikaitkan dengan barangan premium dan mahal yang tak mampu kita miliki. Tapi sekarang korang boleh mempunyai bau badan seperti pemain kelab bola sepak Juventus dengan wangian…

DASHING!

Ya, jenama penjagaan peribadi lelaki Malaysia itu baru saja menandatangani kontrak bersama Juventus yang merupakan salah satu kelab bola sepak Eropah terunggul. Juventus juga merupakan kelab yang disertai oleh Cristiano Ronaldo sejak Julai 2018.

Tapi mengapa Dashing memilih untuk berkolaborasi dengan Juventus?

Menurut mereka, bola sepak merupakan sebahagian besar daripada kehidupan lelaki (ahem dan perempuan) di Malaysia. Ia bukan je sekadar sukan semata, tetapi adalah gaya hidup yang mampu menyatukan rakyat seperti di negara kita..

Malah, setiap pemain Juventus sendiri melambangkan semangat kesepasukanan dan saling menyokong antara satu sama lain. Itulah kualiti sama yang ada dalam diri lelaki Dashing.

Jadi setelah 25 tahun di pasaran, Dashing kini juga digunakan oleh para pemain Juventus sebagai produk penjagaan peribadi mereka. Why not korang pun cuba, kan?

Bukan saja korang boleh membeli produk yang sama dipakai oleh para pemain seperti semburan wangian, deodoran, sabun mandian dan penjagaan rambut.

Malah, Dashing menerusi syarikat pengedarannya, Wipro Unza Malaysia juga sedang merancang untuk mengeluarkan koleksi edisi terhad yang disertakan bersama jersi rasmi hitam-putih pasukan Juventus di kedai-kedai seluruh negara!

Menerusi tawaran tersebut, korang juga boleh menyertai peraduan bersama Dashing-Juventus untuk memenangi peluang ke bandar Turin, Itali di mana 6 orang pemenang bertuah akan dibawa menyaksikan pasukan Juventus bermain di stadium rasmi mereka iaitu di Stadium Allianz.

Untuk lebih info, korang boleh layari laman web Dashing.