Malang tidak berbau buat pasangan suami isteri, Kamal Adli dan Uqasha Senrose…

Semalam, Uqasha Senrose memaklumkan suaminya yang juga aktor, Kamal Adli perlu ditidurkan bagi menjalani pembedahan selepas cedera parah diserang individu tidak dikenali dalam satu kejadian di Singapura, sebentar tadi.

ARTIKEL BERKAITAN : Uqasha Senrose Jaga Batasan & Hati Suami, Enggan Lagi Babak Atas Katil & Dalam Selimut

Kamal Adli Cedera Diserang Dengan Cota, Terpaksa Ditidurkan

Uqasha memberitahu, Kamal mengalami pendarahan teruk berpunca daripada lubang besar di bahagian dalam kepalanya selepas dipukul bertubi-tubi menggunakan cota.

IKLAN

“Suami saya, Kamal Adli ditidurkan untuk pembedahan major. Koyak berlubang sangat dalam di kepala,” kongsi pelakon itu di Instagramnya.

Terdahulu, Kamal diserang individu tidak dikenali ketika sedang bergambar bersama peminat di sebuah acara ekspo di Singapura.

Kamal Adli Cedera Diserang Dengan Cota, Terpaksa Ditidurkan

IKLAN

Kejadian mengejutkan itu berlaku secara tiba-tiba dan penjenayah tersebut sudah diberkas selepas orang ramai menahan individu tersebut. Kongsi pelakon itu kepada Utusan Malaysia, Kamal dipukul di bahagian kepala dan pili berkali kali dan penjenayah tersebut turut mengugut untuk mencederakan pelakon itu serta adik-beradiknya.

Terbaru, melalui instastory Uqasha memberitahu secara ringkas suaminya, Kamal Adli telah sedar dan masih dalam keadaan mamai. Malah, Uqasha turut  meminta mendoakan keselamatan mereka.

Kamal Adli Cedera Diserang Dengan Cota, Terpaksa Ditidurkan

IKLAN

Moga Kamal Adli dan Uqasha tabah menerima dugaan ini. Get well soon Kamal Adli!

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.