Definisi kacak mungkin berbeza mengikut persepsi setiap individu. Ada yang menganggap bahawa lelaki botak itu kacak, tapi ada pula yang merasakan bahawa seorang lelaki tampan itu adalah yang sentiasa berambut lebat,kemas dan bergaya.

Kalau nak ikut taste masing-masing memang susahlah korang nak define maksud kacak tu.

Jadi, ini adalah senarai 10 lelaki botak paling kacak di dunia menurut The Sun . Dan hasil kajian daripada pakar bedah kosmetik Longevita mendapati bahawa Putera William digambarkan sebagai ‘seksi’ dalam blog dan artikel dalam talian di internet. Ia juga berdasarkan survey yang telah dilakukan secara meluas.

Jom kita tengok siapa lelaki botak paling handsome didunia..

  • Prince William – 17.6m

  • Mike Tyson – 8.8m

IKLAN
  • Jason Statham – 7.4m

  • Pitbull – 5.4m

  • Michael Jordan – 5.3m

IKLAN
  • Floyd Mayweather – 4.3m

  • John Travolta – 3.8m

  • Bruce Willis – 3.3m

IKLAN
  • Dwayne Johnson – 2.6m

  • Vin Diesel – 2.3m

Amacam, onz tak onz? Ada tak crush korang dalam senarai ni? Hiks!

Sumber : The Sun