Tak tahu siapa yang masih lagi belum move on, Justin Bieber ataupun peminat-peminat Jelena. Semalam, selain daripada JB berjenaka April Fool dengan khabar bahawa isterinya Hailey Baldwin sedang mengandung, benar-benar mengemparkan industri hiburan Hollywood, WALAUPUN ianya hanya gurauan semata.

Post pertama merupakan gambar ultrasound seorang bayi di dalam perut, namun peminat masih ragu-ragu, kerana perut Hailey tidak sebesar bentuk bayi gambar tersebut. Malah peminat menjumpai gambar yang sama di Google. Selang beberapa minit, Justin memuat naik gambar isterinya sedang melakukan pemeriksaan dengan berkapsyen,

“If you thought it was April Fools” 

View this post on Instagram

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Menjadikan peminat mula percaya dan mengucapkan tahniah pada pasangan muda itu. Sejam kemudian, Justin memuat naik gambar ultrasound dengan gambar anjing,

“Wait omh is that a… APRIL FOOLS”

IKLAN
View this post on Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Walaupun ada segelintir peminat yang berang, namun ada juga yang terhibur dengan gurauan tersebut.

Walaubagaimanapun, REMAJA lebih tertarik dengan posting yang dimuat naik oleh fanpage @Justinsoutfits pada 1 April dengan 10 keping gambar dalam satu post.

“Some rares/ unseen pics of Justin choose your favourite”

IKLAN

Selain daripada gambar JB ketika awal kemunculannya, turut terselit gambar dirinya dan cinta pertamanya Selena Gomez. Apa yang membuatkan ia menjadi hot topic, Justin Bieber LIKE post gambar tersebut. WOW!

Justin Bieber: “Selena Akan Sentiasa Dalam Hati Saya, Hailey..”

Ini menyebabkan peminat Jelena dan Jailey berbalah di ruang komen posting tersebut, ada yang memberi ingatan kepada Hailey bahawa wanita itu mungkin memiliki nama keluarga Justin, namun hati Justin hanya milik Selena seorang.

Justin Bieber: “Selena Akan Sentiasa Dalam Hati Saya, Hailey..”

IKLAN

Ada juga yang memarahi Justin kerana “like” gambar tersebut yang mencetuskan kontroversi, dan menyuruh lelaki itu move on dari bekas kekasihnya.

Ini mengingatkan kembali terhadap posting Justin bertarikh 25 Mac dengan memuat naik gambar isterinya. Seorang peminat meninggalkan komen pedas bahawa Justin tidak mencintai Hailey dan menuduh isteri penyanyi tersebut meniduri Shawn Mendes.

Terpukul dengan komen tersebut, JB membalas,

“Orang waras tidak bercakap atau berfikir dengan cara ini. Kamu harus malu dengan diri sendiri. Saya akan sentiasa sayang Selena. Kenangan bersama dia tersemat dalam satu ruang di dalam hati saya, tetapi isteri saya mengatasi segala-galanya, dia adalah perkara yang paling TERBAIK yang pernah berlaku dalam diri saya.”

Dengar tu Jelena? Rasanya, peminat dah boleh move on kot, dan biarkan Justin bersama kehidupan bahagianya bersama Hailey.

Persoalannya sekarang ni, betul ke Hailey mengandung?

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI