Penyanyi terkenal, Justin Bieber baru-baru ini berkongsi gambar melalui di Instagram dengan menunjukkan perut isterinya, Hailey yang semakin membesar hamil anak pertama mereka.

Menurut laporan Page Six, penyanyi As Long As You Love Me itu memuat naik gambar dirinya dan Hailey yang sedang memperbaharui janji pernikahan mereka di sebuah pulau di Hawaii.

Seterusnya, gambar tersebut disertakan dengan foto mesra mereka sambil menunjukkan bahagian perut Hailey yang nampak menonjol.

IKLAN
Justin Bieber Bakal Jadi Bapa! Hailey Bieber Sah Hamil Anak Pertama
Kredit: Instagram justinbieber

Dalam klip video melalui posting yang sama, Hailey yang nampak anggun memakai dress putih sambil mengusap bahagian perutnya dengan lembut.

Melalui sumber TMZ, kehamilan Hailey sudah memasuki fasa trimester ketiga, dan berkemungkinan dia akan melahirkan bayi pada musim panas tahun ini.

IKLAN
Justin Bieber Bakal Jadi Bapa! Hailey Bieber Sah Hamil Anak Pertama
Kredit: Instagram justinbieber

Sebelumnya, khabar mengenai isteri Justin Bieber itu hamil sudah pun muncul pada Julai tahun lalu selepas peminat ternampak pasangan tersebut berjalan-jalan tetapi ianya belum disahkan oleh mereka sendiri.

IKLAN

Sekadar info, Justin dan Hailey pertama kali berjumpa pada tahun 2005, mereka mula berhubungan romantis sejak 2016 dan putus di tengah jalan buat sementara waktu. Mereka berdua berbaik semula sehingga rasmi berkahwin dan menjadi pasangan suami isteri pada tahun 2018.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti TelegramInstagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI