Idea-Idea Deko Bilik Tanpa Katil Sesuai Untuk Yang Masih Single

1646

Perintah Kawalan Pergerakan tinggal lebih kurang 20 hari lagi dan kami yakin mesti ada di antara korang yang dah bosan dan tak tahu nak buat apa lagi kan?

Segala resipi yang viral di media sosial dah dicuba, segala macam movie pun dah tonton, so apa lagi yang boleh korang buat?

Yes, deko rumah atau bilik korang. Waktu inilah banyak masa yang boleh diluangkan untuk mengemas serta mengubah suai apa sahaja yang ada dalam rumah atau bilik korang tu.

Bagi yang masih lagi bujang dan mungkin menyewa rumah atau bilik, kami nak cadangkan idea susun atur dan deko bilik tanpa katil daripada perkongsian Kelab Suka Deko.

Rasanya ramai orang bujang, lebih-lebih lagi yang menyewa tidak mempunyai katil tetapi hanya menggunakan tilam sebagai tempat tidur.

IKLAN

Jangan risau guys, walaupun hanya tilam tapi yang penting selesa dan kemas kan?

Ok jom kita lihat antara idea-idea menarik yang korang boleh jadikan rujukan untuk deko bilik tanpa katil.

Paling penting idea deko yang dikongsi ini simple dan tidak memerlukan kos yang tinggi. Hanya ikut kreativiti korang dan penambahan sedikit dekorasi yang perlu, semuanya boleh dibuat dalam kemampuan bajet korang.

Okay, hujung minggu ni bolehlah mulakan operasi. Hiks!

Sumber: Kelab Suka Deko via Kelab Deko Raya