Hubungan cinta yang diperkatakan ramai, antara pelakon Hollywood, Leonardo DiCaprio dan model antarabangsa, Gigi Hadid akhirnya berakhir.

Hubungan Gigi Hadid Dan Leonardo DiCaprio Berakhir Disebabkan Orang Ketiga?

Melalui perkongsian daripada laman  Viva Id .individu sama cantik sama padan itu berpisah kerana kedua-duanya mempunyai prinsip mereka sendiri dengan status yang sangat berbeza.

ARTIKEL BERKAITAN : Leonardo DiCaprio & Gigi Hadid “Sesama Suka & Sedang Bergembira”

Manakala baru-baru ini, muncul gambar Leonardo menghabiskan masa dengan model Eden Polani yang berusia 19 tahun.

Hubungan Gigi Hadid Dan Leonardo DiCaprio Berakhir Disebabkan Orang Ketiga?
Model Eden Polani, 19 dikatakan kini sedang hangat bercinta bersama Leonardo. Foto Via Daily Express

Fokus Kepada Anak

IKLAN

Gigi yang merupakan ibu kepada anak bersama Zayn Malik dikatakan mempunyai keutamaan untuk anaknya. Malah ada juga yang mentakan bahawa hubungan cinta mereka tidak pernah wujud dan cinta mereka wujud hanya sekadar atas dasar persahabatan sahaja.

Untuk info, pasangan selebriti itu yang kini menghabiskan masa di kotaraya New York pertama kali ditemui sewaktu parti Minggu Fesyen New York pada 10 September lalu.

Hubungan mereka dilaporkan semakin rapat selepas itu. Sumber rapat mendedahkan kepada PEOPLE dalam isu terbaru majalah tersebut bahawa Leonardo, 47 dan Gigi, 27 “sesama suka dan sedang bergembira”.

IKLAN

Hubungan mereka mulai menyemarak selepas Gigi menamatkan hubungannya dengan bapa anaknya, Zayn Malik pada Oktober 2021 manakala Leonardo pula baru sahaja berpisah dengan teman wanita berusia 25 tahun, Camila Morrone selepas empat tahun bersama.

Hmm…Cantik betul ye Eden Polani. Memang taste ‘pucuk muda’ Leonardo DiCaprio ni. 

BACA LAGI :  Ini Antara 3 Filem Seram Terbitan Leonardo DiCaprio Yang Korang Mungkin Tak Tahu..

IKLAN

Sumber : (1) (2)

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI