Ain’t no hood like the sisterhood!

Tak remaja lah kalau tak pernah buat slumber party! Tak perlu macam negara barat, cukup dengan berkumpul dengan tidur rumah teman rapat sambil menonton movie sampai tengah malam. Lagi best bila pakai baju tidur yang sama. Tapi tak seronok pula kalau tak selfie dan merakamkan detik-detik indah untuk tatapan hari tua kan?

Hey Gorgeous! Dah Ready Nak Berseronok Dengan 6IXTY8IGHT?

IKLAN

Jika kamu gemar mengenakan pakaian dalam yang selesa dan tidak begitu menonjol, kamu boleh menikmati pakaian dalam 6IXTY8IGHT yang kini sudah berada di Sunway Pyramid. Jenama pakaian dalam khas buat remaja ini telah mula bertapak sekitar tahun 2002 dan telah menjadi salah satu jenama terkemuka di Asia.

Hey Gorgeous! Dah Ready Nak Berseronok Dengan 6IXTY8IGHT?

IKLAN

Kebanyakan koleksi yang diperkenalkan sesuai dengan citarasa remaja hari ini dengan hiasan simple merah jambu dan selesa untuk dipakai. Jadi mudah untuk remaja yang gemar bergerak dan aktif. Bukan saja pakaian dalam, pakaian kasual harian pun 6IXTY8IGHT ada sediakan.

IKLAN

6IXTY8IGHT akan mula beroperasi di Sunway Pyramid Shopping Mall unit LG.05 pada 18 May 2019 12 tengah hari. Oleh kerana ia merupakan stor pertama di Malaysia, 100 pelanggan pertama akan menerima gift card berjumlah RM 168, juga 3,000 seluar dalam percuma selama 3 hari bermula tarikh pembukaan. Tak susah pun nak dapatkan seluar dalam percuma ni, cuma perlu follow Instagram @6IXTY8IGHT68 sah sehingga 20 Mei 2019. Siapa cepat dia dapat tau.

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI