Sumber Foto: Instagram @neelofa

Sederhana saja tatacara Neelofa dalam menyambut hari kelahirannya, dia sekadar mendoakan semula segala ucapan dan doa yang dihulurkan oleh para peminatnya itu dikurniakan Allah SWT.

Happy Birthday Queen! Sweet Sangat 5 Ucapan Peminat Kepada Neelofa

“Semoga Allah menerima doa kita dan memberkati kita dengan iman yang teguh, kesabaran, kebahagiaan, usia panjang dan dengan taqwa.

Seperti dijangka, sejak semalam lagi, ribuan ucapan ‘Happy Birthday’ telah diterima olehnya di media sosial. Jom kita lihat 5 ucapan paling sweet mengikut pilihan REMAJA.

.

.

01

“Kamu baru berusia 32 tahun dan saya selalu terfikir betapa luas perubahan yang telah kamu lakukan kepada dunia. Sejak dari usia remaja hinggalah sekarang, setiap tahun kamu telah memberikan kami kejutan yang tidak disangka-sangka. Untuk tahun 2021, kamu telahpun melancarkan aplikasi The Noor untuk menyenangkan pula cara muslim menunaikan solat.” – @fieshaaaa

Happy Birthday Queen! Sweet Sangat 5 Ucapan Peminat Kepada Neelofa

.

IKLAN

.

02

“Happy birthday Neelofa! Semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki serta hidup sentiasa diberkati Allah! You inspire me a lot! I beli inner tudung ini sejak 2018. Hingga sekarang saya masih tidak mahu gunakannya, nanti kepala Lofa hilang tinggal muka je..” – @atiqahzan

Happy Birthday Queen! Sweet Sangat 5 Ucapan Peminat Kepada Neelofa

Happy Birthday Queen! Sweet Sangat 5 Ucapan Peminat Kepada Neelofa

.

.

IKLAN

03

“Mungkin saya tidak menyambut hari istimewa ini bersama Neelofa. Tapi saya cuma hendak dia tahu bahawa saya selalu teringatkan dia dan berharap (perkara yang baik-baik) untuknya. Hari kelahiran hanyalah hari pertama daripada perjalanan 365 hari setahun, jadi nikmatilah setahun yang akan datang ini. Semoga segala perkara yang diharapkan oleh kamu tercapai dan sentiasa sihat selalu. – @sestictinyboo

Happy Birthday Queen! Sweet Sangat 5 Ucapan Peminat Kepada Neelofa.

.

04

“Kepada Neelofa, kamu telah memberikan saya pandangan yang lebih jelas mengenai apa yang saya inginkan untuk masa depan saya. Segala tunjuk ajar yang saya perolehi dari kamu amatlah bermakna. Kamu bula hanya idola saya dalam satu aspek saja, kamu juga mentor saya dari semua segi. Kamu akan terus ke hadapan dalam semua bidang. I love you kakak and will always love you.” – @afifahmokhtar

Happy Birthday Queen! Sweet Sangat 5 Ucapan Peminat Kepada Neelofa
.

.

IKLAN

DANNN.. tentunya ucapan paling sweet harus hadir daripada kami di REMAJA.

Hampir 12 tahun Neelofa bergelar public figure sejak menyertai pencarian Dewi Remaja 2009/2010, tiada satu pun detik dalam hidupnya yang tidak diperkatakan oleh masyarakat.

Apa juga langkah dan keputusan yang diambil, pastinya Lofa akan terus diasak dengan pandangan sejagat sama ada ia dengan niat yang baik mahupun semata-mata untuk menjatuhkannya.

ARTIKEL BERKAITAN“I Don’t Normally Do This..” Neelofa Akhirnya Buka Mulut & Jelaskan Situasi Sebenar – REMAJA

Apa yang kami sematkan dalam doa buat Lofa pada hari bermakna ini adalah agar dia mencapai ketenangan dalam apa jua yang dilakukan dan diperjuangkan.

Sama ada ia berkait rapat dengan perihal peribadi, keluarga, perniagaan dan sebarang perancangan yang tersusun rapi buat Lofa bagi tahun 2021 ini, moga-moga kesemuanya berjalan penuh lancar dan memberikan ketenteraman buat iron lady ini.

Love you Queen, always!

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI