Apabila admin-admin page Facebook mula berinteraksi, biasanya macam-maca gelagat lucu akan menyusul. Tapi, jarang-jarang kita tengok para admin saling membahan sambil berbalas pantun kan?

Kalau korang ni kategori food hunter, mesti korang perasan yang baru-baru ni A&W ada melancarkan menu terkini mereka iaitu Burger La Mole. Burger ayam berempah ini nampaknya bukan biasa-biasa, sebab instead of sos cili atau tomato, ia dibanjiri sos coklat. Like, seriuslah burger dan coklat?

Kami pun angkat kening jugak bila denga sos berperisa coklat ni. So, tak hairanlah kalau geng Media Hiburan pun sengaja mengusik dengan memanggil burger La Mole ini sebagai ‘menu pelik’.

IKLAN

Alang-alang pantun dibalas, admin FB A&W takkan nak senyap pula. Geli hati kami baca pantun kuda hitam ni. Sampai ternyanyi-nyanyi sekali.

Sampai sanggup mengaku Geng Bawang ya..

IKLAN

Tak habis lagi…

Macam hampir berjaya je dapat habuan tu… siap panggil artis tolong backup lagi!

IKLAN

 

And… it’s ON gais!!!

Yes guys.. Media Hiburan dan A&W akan sambung Perang Pantun pada 7 April ni di A&W PJ Palms. Siap panggil Ruhainies dan As’ad Motawh lagi! Kalau ikut poster yang A&W upload tadi, sesiapa yang dine in di outlet PJ Palms sepanjang Pantun War ni akan dapat Root Beer free! Alang-alang nak berpantun tu, boleh la kita review sikit Burger La Mole dengan sos coklat yang ermm.. unik ni. Let’ssss…