Bermula dari perbualan biasa, mengajak berkenalan akhirnya perbualan mula menjurus ke arah cerita-cerita dalam kelambu.

Diberikan imaginasi tentang intimasi, suara bunyian mengerang dan terakhir, mengajak pasangan bertemu. Dalam pertemuan pertama itulah, Ayu, pelajar tingkatan tiga sebuah sekolah menengah di ibu kota terjebak dalam hubungan kelamin sehingga kini disahkan mengandung enam bulan dengan hanya sekali berhubungan sahaja.

Pasangannya, seorang lelaki berusia 20-an dan mungkin sudah biasa menjerat gadis-gadis mentah untuk diratah tubuh badan mereka. Selepas mendapat apa dihajati, sama ada ditinggalkan atau hubungan diteruskan tetapi apa yang pasti, sebelum berlaku pertemuan, sekali lagi ‘talian jerat’ dilakukan semata-mata untuk merangsang pasangan.

Bunyi nampak seperti mengarut tetapi inilah jenayah keji yang mula menghantui kehidupan remaja yang mencari erti cinta. Bukan seorang dua terjebak dalam hubungan awal ini tetapi ramai.

Gadis 15 Tahun Mengandung Gara-Gara ‘Phone $ex’,  Jururawat Ini Dedah Ramai Remaja Hamil Luar Nikah
Penjenayah menjadikan  gadis remaja sebagai sasaran…

 

Gadis 15 Tahun Mengandung Gara-Gara ‘Phone $ex’,  Jururawat Ini Dedah Ramai Remaja Hamil Luar Nikah

Apa dimaksudkan dengan hubungan  ini?

Dahulu perlakuan ini banyak dilakukan oleh pasangan yang sudah berkahwin namun terpaksa tinggal berjauhan atas pelbagai faktor. Demi membangkitkan rangsangan cinta yang mereka jarak bertemu, panggilan lucah adalah satu cara mudah bagi pasangan suami isteri.

IKLAN

Namun hari ini, panggilan intim ini sudah menjurus kepada aspek jenayah rogol yang mulai berleluasa. Lelaki-lelaki berhidung belang menjerat gadis-gadis di bawah umur. Bermula dari perbualan biasa. Kemudian perbualan lebih menjurus kepada bahagian intim. Bila melihat gadis remaja yang masih naif tercari-cari makna di sebalik hubungan  ini, lelaki hidung belang mula mencucuk jarum. Biasa pada pertemuan pertama sahaja, sudah ada gadis naif ditipu!

Gadis 15 Tahun Mengandung Gara-Gara ‘Phone $ex’,  Jururawat Ini Dedah Ramai Remaja Hamil Luar Nikah
Kebanyakan gadis bawah umur terpaksa meneruskan kehamilan kerana kekasihnya banyak yang cabut lari begitu sahaja…

Hal ini didedahkan oleh seorang jururawat sebuah hospital  yang bertugas di bahagian Obstetrik & Ginekologi (O&G) yang memaklumkan semakin ramai remaja belasan tahun mengandung anak luar nikah datang ke hospital kerajaan untuk membuat pemeriksaan ibu mengandung.

Kata jururawat ini, jika sesuatu kes melibatkan gadis bawah umur, adalah menjadi polisi pihak hospital untuk mendapatkan penerangan lanjut tentang kejadian.

“Dalam pengakuan mereka sewaktu check up mengandung dilakukan, laporan awal mengaku hanya kenal melalui telefon sebelum perbualan terjurus ke arah seksual.

“Kadangkala, hanya sekali hubungan seks dilakukan dan remaja sudah mengandung. Ada ketikanya remaja ini sendiri sudah ketagih melakukannya,” katanya ketika ditemui di ibu kota.

Gadis 15 Tahun Mengandung Gara-Gara ‘Phone $ex’,  Jururawat Ini Dedah Ramai Remaja Hamil Luar Nikah

IKLAN

Sumbat Sebab Nak Ketat, Akhirnya Patah Dalam..

Bertugas di bahagian O&G, jururawat ini memaklumkan, ragam pesakit ada ketikanya tidak sekadar panggilan intim begini tetapi fantasi berkaitan seksual melampau turut dilaporkan malah pihaknya biasa berhadapan dengan perkara-perkara pelik tapi jelik.

“Ada sesetengah pesakit datang ke hospital dengan “barang” sudah patah di dalam alat kelamin mereka. Bila tidak dapat mengeluarkannya sendiri, mereka terpaksa meminta bantuan doktor biarpun perasaan malu itu ada.

“Pihak kami biasa menerima kes di mana kebanyakan wanita yang belum berkahwin dan masih muda tetapi aktif dalam hubungan seksual. Bila doktor berjaya mengeluarkan barang yang patah itu, kata mereka ia adalah sejenis herba yang digunakan untuk mengetakkan kembali alat kelamin yang sudah longgar.

“Mungkin kerana mahu kembali menjadi “anak dara” biar bukan lagi anak dara, masing-masing sanggup memasukkan bendasing dalam  vagina masing-masing,” katanya memaklumkan “kegilaaan’ masyarakat ada kalanya tidak terfikir dek akal.

IKLAN

Bayangkan, timun, terung dan ada lebih gila, sup bunjut dan bola pingpong turut disumbat ke dalam kemaluan semata-mata fantasi gila.