Filem aksi blockbuster terlaris Polis Evo kembali untuk melengkapkan triloginya, Polis Evo 3 bakal temui penonton seluruh pawagam seluruh Malaysia, Singapura, Brunei bermula 25 Mei ini.

Karya hit mengembalikan tunggak utama Zizan Razak sebagai Inspektor Sani dan Shaheizy Sam sebagai Inspektor Khai. ‘Keluarga Polis Evo’ juga bertambah besar apabila disertai nama-nama hebat seperti Sharnaaz Ahmad, Nora Danish, Syafia Kyle, Douglas Lim, Farali Khan, Fauzi Nawawi, Fezrul Khan dan Eyka Farhana.

Kita Lagi Kuat Boh! Trilogi Polis Evo 3 Masuk Pawagam 25 Mei Ini

Lebih menarik, Polis Evo 3 turut dijayakan dengan penampilan khas pelakon-pelakon terkenal tanah air seperti Dato’ Afdlin Shauki, Michael Ang, Ben Amir, Wanna Ali, Zulin Aziz, Fauziah Gaos, Ezzaty Abdullah, Iman Corrine Adrienne, Danial Zaini, Radin ERA, Kamaliah Mat Dom, Datin Fadilah Mansor, Daniel Cheang, Isha Norsham ERA dan pempengaruh media sosial, Zukieeeee. 

Untuk Polis Evo 3 kali ini, pengarah filem pecah panggung, Syafiq Yusof mengambil tugas untuk menghasilkan sebuah lagi karya yang bakal menjadi ikonik. Mereka ini adalah pengarah muda berbakat besar.

IKLAN

Kita Lagi Kuat Boh! Trilogi Polis Evo 3 Masuk Pawagam 25 Mei Ini

Dihasilkan rumah produksi BlackFlag, buat pertama kalinya juga filem Polis Evo melibatkan gabungan tiga penerbit besar Malaysia iaitu Astro Shaw, Skop Productions dan TV Pictures.

Ketua Pegawai Eksekutif TGV Pictures dan TGV Cinemas, Encik Tan Lay Han menzahirkan rasa bangga kerana dapat bekerjasama dengan syarikat penerbit perfileman gergasi Malaysia, Astro Shaw dan SKOP Productions menerusi francais filem blockbuster Polis Evo.

IKLAN

Kita Lagi Kuat Boh! Trilogi Polis Evo 3 Masuk Pawagam 25 Mei Ini

“Melihat kepada sambutan francais Polis Evo sebelum ini. TGV yakin Polis Evo 3 mampu mengulangi dan mencipta kejayaan tersendiri.

IKLAN

“Kerjasama ini juga adalah sebahagian daripada peranan dan tanggungjawab kami dalam menyokong industri perfileman tempatan,” ujar Tan Lay.

Kita Lagi Kuat Boh! Trilogi Polis Evo 3 Masuk Pawagam 25 Mei Ini

Polis EVO 3 merupakan filem aksi Malaysia dengan arahan Syafiq Yusof terbitan bersama Astro Shaw dan Skop Productions. la merupakan kesinambungan daripada Polis EVO 2 (2018) dan filem ketiga dalam trilogi Polis EVO, filem ini dibintangi oleh Shaheizy Sam dan Zizan Razak.


Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI