Fast & Furious 9: The Fast Saga telah pun menayangkan trailer rasminya pada dua hari lalu dan rata-rata peminat dari siri filem tersebut sudah tidak sabar menantikan tayangannya pada 21 Mei 2020.

Filem kesembilan dari francais "Fast & Furious" ini merupakan kesinambungan dari filem ke-lapan pada tahun 2017 iaitu "Fast & Furious 8". Ia menyaksikan Dominic Toretto dan rakan-rakannya kembali beraksi.

IKLAN

Dibintangi oleh Vin Diesel bersama-sama pelakon asal Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson, Ludacris.dan Michael Rooker, filem ini juga bakal menyaksikan kemunculan John Cena bagi menggantikan tempat Dwayne Johnson yang tidak kembali membawa wataknya dalam filem ini.

IKLAN
Fast & Furious 9: The Fast Saga Lancar Trailer Pertama, Kemunculan Han Beri Kejutan Buat Peminat

Rancangan Dom untuk pencen dan menghabiskan waktu bersama anak dan isterinya gagal apabila dia diburu oleh Charlize Theron yang bersekutu dengan adiknya, watak yang dipegang John Cena. Semua geng Dominic Toretto berkumpul untuk memberikan bantuan dan di akhir trailer Han yang telah dianggap meninggal dunia membuat kemunculan.

IKLAN
Fast & Furious 9: The Fast Saga Lancar Trailer Pertama, Kemunculan Han Beri Kejutan Buat Peminat

Part inilah yang membuatkan ramai excited dan tidak sabar untuk menunggu tayangannya kira-kira dua bulan lagi.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI