Selepas taman tema ESCAPE Penang dibuka kira-kira tiga tahun yang lalu, kini korang bakal menikmati pusat rekreasi indoor yang bakal dilancarkan di Paradigm Mall, Petaling Jaya.

Dengan lebih daripada 100 buah kedai dan 50 restoran yang terdapat dalam shopping mall tersebut, selepas ini korang juga boleh beriadah bersama keluarga dalam satu pit stop sahaja. Bak kata pepatah, sambil menyelam minum air. Hiks!

IKLAN

Bertempat di bersebelahan Lebuhraya Damansara-Puchong, kami pasti ESCAPE Challenge Indoor Theme Park ini akan mendapat sambutan yang baik dari individu yang tinggal berhampiran Lembah Klang. Aktiviti hujung minggu korang boleh diisi dengan melakukan riadah sihat bersama keluarga dan rakan-rakan tersayang.

IKLAN

Tempat ini menyediakan aktiviti-aktiviti seperti flying trapeze, ziplines, wall climbing, reverse bungee dan banyak lagi. Semuanya lebih kurang seperti di ESCAPE Penang.

Dah tak perlu nak pergi jauh-jauh lagi, selepas ini korang hanya perlu ke Paradigm Mall untuk menikmati keseronokan dalam melakukan aktiviti lasak. Tambahan pula, ianya dibina di dalam shopping mall, jadi kuranglah sikit rasa terik mentari tu kan. Hiks!

IKLAN

Namun begitu, tarikh perasmian masih belum diumumkan.

Sumber: KL Foodie