Harapan peminat untuk menyaksikan pasangan Miley Cyrus dan Liam Hemsworth kembali bersama hancur apabila pelakon filem The Hunger Game itu memfailkan penceraiannya dengan aktress yang terkenal dengan karakter Hannah Montana itu.

Susulan itu, ramai yang kelihatan menyalahkan penyanyi lagu Wrecking Ball apatah lagi foto dia bercuti dengan kekasihya, Kaitlynn Carter tersebar di media sosial.

Katanya, kecurangan Miley membuatkan Liam mengambil keputusan tersebut.

Mungkin tidak tahan dikecam, Miley menggunakan laman Twitter untuk memberikan penjelasan panjang lebar mengenai perkara tersebut.

“Saya boleh menerima pilihan hidup yang saya inginkan tapi saya harus bersikap terbuka dengan peminat yang saya sayangi dan juga orang ramai.

“Apa yang saya tidak boleh terima adalah apabila saya dikatakan menipu untuk tutup kesalahan yang sudah saya lakukan. Tiada apa yang saya ingin sembunyikan.

IKLAN

“Ia bukanlah satu rahsia yang saya sangat suka berparti semasa masih remaja dan di awal 20-an, saya bukan sahaja merokok malah turut berjinak-jinak dengan dadah malah saya bereksperimentasi dengan dadah dan lagu paling popular saya adalah mengenai tarian yang tah apa-apa dan sedut dadah di bilik air.

“Saya terkantoi dan curang dalam hubungan semasa masih mudah dan hilang perjanjian besar dengan Walmart semasa berumur 17 tahun sebab kantoi hisap bong.

“Saya kena halau keluar dari sebuah hotel di Transylvania kerana membelikan Liam kek berbentuk penis dan menghisapnya. Saya berayun di atas wrecking ball secara berbogel. Rasanya lagi banyak foto bogel saya di dalam internet berbanding wanita lain dalam sejarah.

“Tapi sebenarnya, setelah Liam dan saya kembali bersama, saya benar-benar maksudkannya dan saya sangat komited. Tiada rahsia untuk didedahkan di sini.

IKLAN

“Saya belajar dari pengalaman, saya tidak sempurna, saya tak mahu jadi pun. Ia bosan! Saya membesar di depan korang semua tapi yang paling penting ialah saya dah grow up!

“Saya boleh mengaku banyak benda tapi saya tidak mahu mengatakan yang perkahwinan saya berakhir kerana kecurangan saya. Saya dan Liam dah bersama selama 10 tahun. Apa yang saya katakan sebelum ini adalah benar.

“Saya sayangkan Liam dan akan sentiasa sayangkan dia. Tapi, dalam tempoh ini sayai ingin membuat satu keputusan yang terbaik untuk saya dimana saya harus meninggalkan kehidupan saya sebelum ini. Saya berada di saat yang tersihat dan paling gembira dalam hidup saya kini.

IKLAN

“Korang semua boleh cakap saya twerking, hisap dadah, mulut jahat semua tapi saya bukanlah seorang penipu. Saya dengan bangga boleh cakap yang saya berada di satu tahap berbeza berbanding dengan waktu saya muda dahulu,” tulisnya.

Dituduh Curang Punca Penceraian Dengan Liam Hemsworth, Ini Penjelasan Panjang Lebar Miley Cyrus, Kontroversi Betul!

Dituduh Curang Punca Penceraian Dengan Liam Hemsworth, Ini Penjelasan Panjang Lebar Miley Cyrus, Kontroversi Betul!

Dituduh Curang Punca Penceraian Dengan Liam Hemsworth, Ini Penjelasan Panjang Lebar Miley Cyrus, Kontroversi Betul!

Miley dan Liam berkahwin dalam satu majlis tertutup pada Disember tahun lalu. Namun, pasangan tersebut sudah bersama hampir 10 tahun sejak berlakon sama dalam filem The Last Song.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI