Kami yakin setiap kali jenama kopi premium Starbucks buat promosi, pasti ramai yang excited nak mendapatkannya kerana harga yang ditawarkan biasanya jauh lebih murah. Betul tak?

Terbaru, Starbucks bersama Touch n Go eWallet telah pun membuat satu promosi dimana korang boleh mendapatkan harga minuman di Starbucks serendah RM2.50 dengan bayaran yang dibuat melalui Touch n Go eWallet.

Menarik bukan?

IKLAN

Bermula 15 September sehingga 14 November 2019, semua pengguna Touch n Go eWallet boleh membeli satu (1) minuman promosi seperti yang disenaraikan di bawah dengan menggunakan fungsi “Pay” pada Touch n Go eWallet.

Minuman yang tersenarai adalah seperti berikut:

Americano (Grande) RM2.50 nett

IKLAN

Mocha Frappuccino Blended Coffee (Grande) RM8.00 nett

Green Tea Frappucino Blended Coffee (Grande) RM8.00 nett

IKLAN

Syarat pembelian

• Ianya hanya tertakluk untuk satu (1) pembelian bagi setiap transaksi
• Terhad kepada 230,000 minuman promosi terawal di seluruh cawangan Starbucks
• Tidak sah dengan mana-mana promosi, diskaun, baucar atau Starbucks Rewards
• Tidak termasuk bagi perkhidmatan Starbucks Delivers, Drive Through lane atau untuk menambah minuman lain

Okay la tu, kalau nak tunggu orang belanja macam lambat sangat kan. So, dengan promosi ni korang boleh dapatkan minuman Starbucks dengan harga yang lebih murah. Hiks!