1 Oktober merupakan hari yang diiktiraf sebagai Hari Kopi Sedunia dan kebanyakan jenama F&B menawarkan pelbagai diskaun bagi meraikan si Coffee Lover.

Tidak terkecuali, Costa Coffee yang merupakan rangkaian kopi kedua terbesar di dunia akan berada di sekitar Lembah Klang untuk berkongsi kopi favorite mereka bersama rakyat Malaysia sepanjang bulan Oktober ini.

Dengan tema #sharetheobsession, Costa Coffee akan membawakan pengalaman hidangan klasik kopi seperti latte, kopi ‘flat white’, cappuccino dan pelbagai minum menarik secara percuma melalu tour truck mereka.

Yes, percuma. Hiks!

Terdapat 22 lokasi pilihan yang korang boleh serbu, antaranya adalah seperti berikut:

1. 10 Oct 2019 (Khamis) – REV Asia, Uptown PJ | 10am – 5pm

2. 12 Oct 2019 (Sabtu) – Sri Petaling Commercial | 12pm – 3pm

IKLAN

3. 15 Oct 2019 (Selasa) – Wisma LYL, PJ | 8am – 11am & Jaya 33, PJ | 12pm – 3pm

4. 16 Oct 2019 (Rabu) – Plaza OSK, Jalan Ampang | 8am – 11am & Southgate Commercial, KL | 12pm – 3pm

5. 17 Oct 2019 (Khamis) – Lion Group, Changkat | 8am – 11am & Wisma Selangor Dredging, Jalan Ampang | 12pm – 3pm

6. 19 Oct 2019 (Sabtu) – Lot 10, KL | 11am – 6pm

IKLAN

7. 21 Oct 2019 (Isnin) – Media Prima | 10.30am – 1.30pm

8. 22 Oct 2019 (Selasa) – First City College | 8am – 11am & One City, USJ | 12pm – 3pm

9. 23 Oct 2019 (Rabu) – Publika | 11am – 6pm

10. 24 Oct 2019 (Khamis) – Glenmarie Industrial U1/36 | 8am – 11am & KDU Glenmarie | 12pm – 3pm

IKLAN

11. 26 Oct 2019 (Sabtu) – The Curve, Damansara | 11am – 6pm

12. 29 Oct 2019 (Selasa) – Menara Multipurpose 8am – 11am & NU Sentral | 12pm – 3pm

13. 30 Oct 2019 (Rabu) – KLCC Area | 8am – 11am & Plaza Mont’ Kiara | 12pm – 3pm

14. 31 Oct 2019 (Khamis) – Lucky Garden, Bangsar | 11am – 2pm & Geo Avenue, Sunway | 3pm – 6pm


Serius la wey, orang dah nak bagi percuma takkan tak nak pula kan? Hehe!

So apa lagi guys, jangan lupa serbu lokasi trak Costa Coffee yang berhampiran dengan korang untuk dapatkan minuman percuma daripada mereka.