Sebagaimana kita tahu casting pencarian dewi remaja masih lagi berjalan dan meneruskan pencarian dewi buat hari yang ke dua, Ahad 8 September 2019.

8 tahun berlalu sejak Noor Neelofa ditabalkan sebagai Dewi Remaja edisi kelapan, dan lihatlah di mana dirinya sekarang. Words can’t even describe how proud we are of her. Sama seperti ‘kakak-kakak’ alumninya, Neelofa berubah menjadi bintang yang sangat cerah sinarnya. Tapi sebelum nak berjaya seperti Neelofa mesti ada permulaannya kan.

Sempena ujibakat Pencarian Dewi Remaja yang bakal berlangsung pada 29 Sep, 30 Sep, 6 Okt dan 7 Oktober ini, kami cuba mengorek tip berguna sebelum kamu melangkah masuk nanti.

Ikuti dan hadam tip dari Dynas Mokhtar buat peserta yang ingin cuba nasib dalam casting Dewi Remaja 2009/2010 ini kepada REMAJA.

IKLAN

Tip Dari Dynas Mokhtar 

 

Ha dengar tu prepare please guys sebelum korang datang ke casting pencarian Dewi Remaja 2019/2010.

So, pastikan korang bersedia dan membuat persiapan sebelum datang casting nanti. Jangan pula nanti juri tanya tergagap-gagap nak jawab. Hiks!

Sebelum tu, apa kata korang lihat sendiri antara momen-momen yang sempat dirakam pada sesi casting.

 

 

Oh lagi satu nak diingatkan, bersedialah untuk stay sampai malam sebab jumlah peserta yang datang boleh tahan ramai. Hehe! Okay jumpa hari ni next weekend!