(Dari kiri) : Noor Neelofa & Izara Aishah yang menjadi wajah kempen Naelofar Raya 2022.

 

Saban tahun, ramai ternanti-nantikan kempen Raya terbaru jenama mesra muslimah, Naelofar.

Tahun 2022 tidak terkecuali apabila usahawan dan selebriti, Neelofa kembali menggembirakan peminat tegar jenama tersebut setelah kempen Naelofar Raya 2022 dipertontonkan buat kali pertama pada minggu ini.

Sejak hujung minggu lalu, Lofa telahpun menarik tumpuan peminatnya dengan teka-teki siapakah bakal menggantikannya untuk paparan kempen kali ini disebabkan situasinya yang masih dalam tempoh berpantang tidak mengizinkan untuknya terlibat sama.

Rupa-rupanya, wajah terbaru Naelofar Raya tidak lain tidak bukan ialah rakan Dewi Remaja 2009/2010-nya sendiri, Izara Aishah!

BFF Sehingga 12 Tahun Selepas Dewi Remaja, Izara Aishah Jadi Model Terbaru NaelofarBFF Sehingga 12 Tahun Selepas Dewi Remaja, Izara Aishah Jadi Model Terbaru NaelofarBFF Sehingga 12 Tahun Selepas Dewi Remaja, Izara Aishah Jadi Model Terbaru Naelofar

IKLAN

Menjalin persahabatan ‘Dewi Sisterhood’ lebih 12 tahun lalu, Neelofa dan Izara yang masing-masing menempatkan diri dalam kalangan finalis Top 3 pada waktu itu masih rapat dan saling berhubung di hadapan serta belakang lensa kamera.

Menerusi kempen ini, Izara telah menggayakan koleksi hijab baharu jenama berkenaan lalu membuatkan peminat malah Neelofa sendiri untuk teruja menyaksikan semua foto-foto yang telah dirakamkan.

“MasyaAllah semua gambar cantik !!! Finally dapat juga Naelofar berwajahkan Izara for RAYA,” catat Neelofa sebelum ia dibalas Izara yang berkata, “Alhamdulillah, thank you for choosing me Kalofa.”

IKLAN

BFF Sehingga 12 Tahun Selepas Dewi Remaja, Izara Aishah Jadi Model Terbaru Naelofar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hijab & Lifestyle (@naelofar)

Rata-rata peminat tampil memuji kecantikan ibu kepada Irisa Alaia ini dalam lilitan hijab bercorak Naelofar pada kali ini. Bila lihat Izara manis menggayakannya, terus rasa nak beli kan untuk Hari Raya Aidilfitri tahun ini! Hehe..

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN : Manis Berhijab! Lihat 9 Dewi Remaja Yang Telah Berhijrah Imej – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI