Jika kamu penggemar Jennifer Aniston dan Brad Pitt, pasti kamu tahu akan kehadiran bekas suami kepada Jennifer Aniston ini ke majlis sambutan hari jadinya yang ke 50 tahun. Berita ini bukan saja menggegarkan Hollywood, malah peminat mereka berdua di seluruh dunia!

Malam sambutan Aniston yang ke 50 itu dihadiri oleh selebriti terkenal antaranya John Mayer, Katy Perry, Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Kate Hudson dan ramai lagi. Rata- rata paparazzi yang berhimpun di luar Sunset Tower Hotel terkejut apabila kereta Brat Pitt berhenti di lobby hotel pada malam tersebut.

Brad Pitt Teragak-Agak Untuk Hadir Ke Sambutan Hari Jadi Jen?

Menurut sumber, Jen sebenarnya terkejut dengan kehadiran Brad Pitt ke majlisnya selain daripada terharu melihat insan yang begitu bermakna dalam hidupnya. Sumber juga menyatakan bahawa Brad sebenarnya teragak-agak untuk datang ke majlis tersebut setelah dijemput Jen. Tapi, akhirnya Brad tidak peduli dengan pandangan umum dan terus ke majlis tersebut dan telah menjadi perhatian ramai.

IKLAN

Sebenarnya, mereka berdua ini telah bertukar email dan teks sejak Brad bercerai dengan Angelina Jolie. Walaupun status Jendan Brad sebagai janda dan duda hampir 15 tahun, ia tidak langsung menghalang hubungan baik antara mereka.

Jen banyak memberi nasihat ketika Brad bercerai Angelina 3 tahun lalu. Begitu juga ketika Jennifer bercerai dengan suami keduanya Justin Theroux, tahun lalu.

Brad Pitt Teragak-Agak Untuk Hadir Ke Sambutan Hari Jadi Jen?

IKLAN

Sumber mengatakan hubungan mereka berdua kian akrab di mana mereka berbual menerusi telefon berjam lamanya, dan bertemu secara rahsia sejak tahun lepas. Ini antara sebab mengapa bekas isteri Brad Pitt itu menjemputnya ke majlis hari jadi.

Dia juga telah memberi hadiah sebelum majlis berlangsung. Wow, sweetnya!

IKLAN

Pasangan ini telah berkahwin pada tahun 2000 dan berakhir pada tahun 2005 kerana Brad dikatakan curang dengan Angelina Jolie ketika pengambaran filem Mr and Mrs Smith, yang juga telah diceraikan.

Dalam masa yang sama, Jen mengakhiri zaman jandanya pada tahun 2015 dengan Justin Theroux yang juga berakhir dengan penceraian.

Brad Pitt Teragak-Agak Untuk Hadir Ke Sambutan Hari Jadi Jen?

Mungkin Jen dan Brad ni sesuai jadi BFF je kot. Kalau mereka berdua ni get back together pun REMAJA happy je. Cuma Uncle Brad jangan buat perangai lagi lah. Hiks!