Bosan Asyik Pose Tunjuk Peace Je, Ini Idea Ambil Gambar Best Dengan Kawan-Kawan

76

Siapa je yang tak suka bergambar kan? Kebanyakan daripada kita memang suka merakamkan foto di tempat yang mereka rasakan cantik untuk bergambar.

Lebih-lebih lagi kalau dapat kawan yang 'gila' bergambar juga, memang semua tempat nak dijadikan port OOTD. Tapi ada baiknya juga, sekurang-kurangnya bila ada gambar bersama bolehlah dijadikan memori untuk hari tua nanti.

Tapi bila dah selalu sangat bergambar, mungkin korang pun buntu nak fikir bagaimana cara lagi untuk mendapatkan gambar dan pose yang menarik.

Betul tak?

Berikut kami sertakan koleksi gambar viral di media sosial tentang sekumpulan anak muda yang memberikan pose-pose menarik untuk bergambar yang boleh dijadikan sebagai reference.

Pose atas tangga


Freestyle



Berdiri tegak pun boleh


Pose kena kreatif



Lepas ni tak ada la korang asyik nak pose tunjuk peace je kan? Hiks!