Bintang kelahiran Pennsylvania, Taylor Alison Swift baru-baru ini dikhabarkan telah membuat sumbangan besar kepada Rangkaian Bank Makanan Arizona sebelum mengambil alih pentas di Glendale, Ariz.

ARTIKEL BERKAITAN: #GirlPower : Menang Besar, Taylor Swift Bolot 6 Anugerah Di AMAs 2022

Bintang Terkenal Taylor Swift Buat Kejutan Dengan Dermaan Bank Makanan Di Setiap Bandar Sempena ‘The Eras Tour’Taylor Alison Swift, penyanyi dan penulis lagu Amerika Syarikat.

Menariknya, penyanyi berusia 33 tahun itu sendiri tidak menghebahkan derma itu. Sebaliknya, organisasi bank makanan tersebut yang berkongsi reaksinya terhadap dermaan itu dengan media tempatan, AZ Central. Wowzers, inilah yang dipanggil tangan kanan memberi, tangan kiri tidak perlu tahu!

Bintang Terkenal Taylor Swift Buat Kejutan Dengan Dermaan Bank Makanan Di Setiap Bandar Sempena ‘The Eras Tour’Taylor Swift memukau peminat dengan persembahan yang cukup bertenaga.

IKLAN

“Bukan setiap hari anda mendapat panggilan daripada seseorang yang bekerja untuk Taylor Swift, jadi kami meragui pada mulanya, tetapi mujur ianya benar-benar nyata,” kata naib presiden perhubungan luar organisasi tersebut, Terri Shoemaker kepada penerbitan media itu.

Menurut Shoemaker juga, dia diberitahu bahawa penyanyi Shake It Off itu merancang untuk memberi tumpuan dermaan pada setiap perhentian di sepanjang laluan jelajah konsertnya.

Bintang Terkenal Taylor Swift Buat Kejutan Dengan Dermaan Bank Makanan Di Setiap Bandar Sempena ‘The Eras Tour’Tarikh lawatan untuk konsert Taylor Swift yang sedang berlangsung.

IKLAN

Hujung minggu yang lalu, penyanyi ikonik tersebut melancarkan jelajah Eras beliau dengan jumlah lagu sebanyak 44 selama hampir tiga jam. Memang balas dendam kaw-kaw punya! Hal ini kerana sudah hampir lima tahun sejak kali terakhir beliau mengadakan jelajah dan pada masa yang sama beliau turut mengeluarkan empat album, termasuk Folklore yang memenangi Anugerah Grammy.

“Saya tidak dapat mengekspresikan betapa saya merindui kalian,” kata bintang terkenal itu kepada peminat, ketika persembahan malam pembukaan jelajah Erasnya.

BACA LAGI: Taylor Swift Terima Gelaran Doktor Falsafah Dari Universiti New York

IKLAN

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: TicketMaster, BBC News, Instagram Threesquarelv

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI