Bagi peminat tegar K-Drama sudah pastinya mengenali bintang jelita ini, Jongseo Jun yang berjaya membawa karakter berani matinya menerusi siri netfilx berjudul Money Heist versi Korea yang kini telah menjadi fenomena seantero dunia.

Terbaharu, aktres tinggi lampai itu dilantik sebagai Duta Eucerin yang melancarkan rangkaian produk terbaharunya Even Radiance bagi membantu menyerlahkan kulit agar lebih terhidrat, berseri dan segar dalam jangkamasa dua minggu.

ARTIKEL BERKAITAN: Penonton Di Korea Beri Kritikan, Tidak Boleh ‘Relate’ Dengan Money Heist Versi Korea

Bintang Popular Money Heist, Jongseo Jun ‘Penyeri’ Produk Terbaharu Eucerin

Sewaktu REMAJA berkesempatan menemui bintang ini ketika sidang media, Jeong So mengakui dirinya sudah jatuh cinta ketika pertama kali menjejakkan kaki ke Malaysia selain menyifatkan produk terbaharu itu amat berkesan terhada kulit wajahnya seawal beberapa minggu sahaja.

IKLAN

“Saya tidak pernah datang ke sini sebelum ini, dan ini adalah kali pertama saya berada di Malaysia. Saya dah mulai ‘jatuh cinta’ dengan negara ini, dan saya juga suka hotel yang saya kunjungi.

Bintang Popular Money Heist, Jongseo Jun ‘Penyeri’ Produk Terbaharu Eucerin

IKLAN

“Saya tidak sangka akan ada ramai orang yang hadir pada hari ini, untuk bertemu dan berbual bersama saya. Saya sungguh berbesar hati dijemput ke sini.

“Selamat berkenalan dengan anda semua,” katanya ketika ditemui di majlis pelancaran produk terbaharu itu di IOI City Mall, Putrajaya, baru-baru ini.

IKLAN

Bintang Popular Money Heist, Jongseo Jun ‘Penyeri’ Produk Terbaharu Eucerin

Sekadar informasi, selain Jeong So, penyanyi popular tanah air, Ayda Jebat juga merupakan duta rasmi bagi produk kulit keluaran Eucerin itu.

Rangkaian ini diilhamkan daripada usaha untuk mencipta rangkaian penjagaan kulit yang dapat membantu pengguna memperoleh kulit kaca Korea yang jelas terhidrat dan berseri.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI