Saban tahun apabila tiba sahaja musim perayaan Aidilfitri, pastinya kita akan disajikan dengan tayangan filem terbaru di pawagam.

Akhirnya selepas dua tahun berdepan dengan musim pandemik, kali ini pawagam di Malaysia bakal meriah semula sewaktu minggu-minggu perayaan apabila kita dapat menonton filem pilihan bersama sanak saudara ketika pulang ke kampung halaman.

Salah satu filem yang amat dinanti-nantikan sempena Aidilfitri 2022 tentunya ialah filem terbitan Marvel iaitu Doctor Strange In The Multiverse of Madness!

Bersiap Sedia Merebut Tiket Filem Doctor Strange 20 APRIL Ini

Selepas kita semua diserang ‘demam’ Spider-Man: No Way Home pada akhir tahun lalu, ramai tertarik dengan kemunculan trailer khas untuk filem Doctor Strange ini selepas paparan credit roll akhir di dalam pawagam.

IKLAN

Bulan lalu pula, Marvel Studios telah meluncurkan sebuah lagi trailer baharu bagi filem Doctor Strange in the Multiverse of Madness yang hanya membuatkan peminat Marvel lebih tidak keruan. 

Korang tidak perlu menunggu lama lagi apabila tiket untuk tayangan Doctor Strange in the Multiverse of Madness di pawagam bermula Hari Raya ketiga (5 Mei 2022) akan mula dijual pada 20 April ini!

Menurut hantaran TGV Cinemas, mereka turut menawarkan sesi tayangan peminat pada 5 April ini.

IKLAN

Doctor Strange in the Multiverse of Madness bakal membongkarkan rahsia disebalik Multiverse yang selalu diperkatakan selama ini lalu membuka satu dimensi baharu untuk jalan cerita Marvel Cinematic Universe (MCU) selepas ni.

Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) bakal mengembara ke alam yang tidak pernah diketahui olehnya dengan bantuan sekutu, Wong dan Wanda Maximoff, aka Scarlett Witch. Yang pasti, filem ini sememangnya ‘mind-bending’.

Selain Benedict Cumberbatch, Doctor Strange in the Multiverse of Madness dibintangi oleh Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, bersama-sama Michael Stühlbarg dan Rachel McAdams. 

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN : Filem Dari Warner Bros & Disney Tidak Akan Ditayangkan Di Rusia – REMAJA

BACA LAGI : Spider-Man: No Way Home Catat Kutipan Melebihi US$1 Bilion Ketika Pandemik – REMAJA

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI