Dalam keadaan stres kerja, kalau dapat pergi melancong mesti bestkan. Dapat release tension, jalan-jalan, makan-makan dan paling syok dapat tengok negara orang. Kalau korang fikir pergi melancong tu perlukan duit, tak perlu tu semua pun.

Berbelanja saja RM10 di Guardian, buat undian memilih jenama apa yang korang paling suka dan kemudian  hantar beserta kod pada resit ke htpps://mvb.guardian.com.my. Senang dan mudah sajakan.

Mulai hari ini sehingga 14 Mei 2018 , dengan pembelian serendah RM10,  dah boleh masuk peraduan ini yang mana korang hanya perlu mengundi jenama kecantikan dan kesihatan kegemaran korang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik dan hantar ke laman web disediakan.

Anugerah apresiasi tahunan yang dilancarkan 18 tahun lalu dan kekal sehingga kini melibatkan persaingan 150 jenama dalam 64 kategori untuk anugerah yang menjadi rebutan iaitu  MOST VOTED BRANDS  AWARD.

Ms Shirley Ham, Pengurus Kanan Pemasaran Digital (E Dagang) Guardian Malaysia

Menurut Ms Shirley Ham, Pengurus Kanan Pemasaran Digital (E Dagang) Guardian Malaysia, ketika pihak mereka mengkonsepsikan anugerah ini pada tahun 2000, objektif mereka adalah untuk menghubungkan jutaan pelanggan kami dengan semua rakan-rakan perniagaan serta pemilik jenama denagn memberi peluang kepada mereka untuk mengundi jenama kegemaran mereka..

“Kami melihat anugerah tahunan ini sebagai cara kami menyumbang kepada pengukuhan hubungan di antara pemilik jenama dan pelanggan kami. ia turut memberi penilaian yang tidak berat sebelah kepada pemilik jenama kerana undian adalah daripada pelanggan yang benar-benar membeli dan menggunakan produk mereka,”katanya dalam satu sidang akhbar semalam yang mana Anugerah Most Voted Brands (MVB) Award adalah untuk mendapatkan gambaran tentang keperluan pengguna, gaya hidup dan trend berbelanja untuk mereka yang pantas berubah.

IKLAN

Apa yang menariknya, hadiah menarik berjumlah RM40,000 harus dimenangi.

Wartawan dan blogger tak ketinggalan buat vote untuk menangi hadiah. Peraduan ini terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia berusia 18 tahun ke atas.

 

Cepat, mana tahu hadiah percutian milik korang. Dapat hilang stres kan

Hanya buat 3 langkah mudah ini iaitu BELANJA, UNDI DAN HANTAR  beserta kod pada resit.

Semua pelanggan yang menghantar undian dengan kod resit yang sah berpeluang untuk memenangi satu daripada 68 hadiah menarik yang ditawarkan berupa baucer percutian dan baucer Guardian berjumlah RM40,000.

IKLAN

Ini hadiah menarik yang ditawarkan oleh Guardian Malaysia

Satu (1) hadiah utama iaitu baucer percutian bernilai RM10,000 dan baucer Guardian bernilai RM2000

Dua (2) hadiah pertama iaitu baucer percutian bernilai RM5000 dan baucer Guardian bernilai RM500

IKLAN

Lima (5) hadiah kedua iaitu baucer Guardian bernilai RM1000

Enam puluh (60) hadiah saguhati iaitu baucer Guardian bernilai RM200.

So lepas ni bila korang ke mana-mana stor Guradian atau secara online, sila simpan resit original yang mengandungi nombor invois cukai, kod stor, tarikh ddan amaun pembelian. Umur pula mesti 18 tahun ke atas ya. Jangan lupa hantar ke http://mvb.guardian.com.my

Barulah best boleh shopping sambil travel!