Well, well. Mungkin sudah tiada jodoh, kan.

 

Selepas hanya 4 bulan bersama, couple selebriti Korea sama cantik sama padan, Bae Suzy dan Lee Dong Wook telah mengumumkan perpisahan mereka. Seperti mana netizen dan peminat dikejutkan dengan pengumuman mereka pada Mac lalu ketika baru bercinta, sekali lagi semua orang dikejutkan dengan pengumuman perpisahan ini.

BACA: Beza Usia 13 Tahun Tak Jadi Masalah Untuk Dong Wook & Suzy Bersama?

 

IKLAN

Baru 4 Bulan Dah Putus! Bae Suzy & Lee Dong Wook Akhiri Hubungan

 

Terlalu banyak gosip dan spekulasi yang bertebaran tentang punca sebenar perpisahan Suzy dan Dong Wok. Namun hari ini, JYP Entertainment menutup segala spekulasi tersebut dalam satu kenyataan rasmi.

IKLAN

Agensi tersebut berkata, “Ya, adalah benar yang (Suzy) telah berpisah daripada Lee Dong Wook. Ia disebabkan kesibukan jadual mereka berdua. Agak sukar untuk mereka bertemu dan naturally, mereka berpisah mengikut haluan masing-masing.”

King Kong by Starship, agensi yang mewakili Dong Wook juga mengesahkan kenyataan itu dan berkata ia adalah akibat jadual kerja kedua-dua bintang Korea itu yang sering padat dan bertentangan.

 

IKLAN

Baru 4 Bulan Dah Putus! Bae Suzy & Lee Dong Wook Akhiri Hubungan

 

Jadi, jadual drama padat apa yang melibat Dong Wook dan Suzy ini?

Doog Wook akan muncul dalam drama bersiri JTBC berjudul Life yang akan mula disiarkan Julai ini, manakala Suzy pula sedang sibuk dalam set penggambaran drama bersiri Vagabond bersebelahan Lee Seung Gi.

Selepas berpisah, laporan dalaman dari OSEN memaklumkan, “Mereka berdua akan terus menyokong diri masing-masing sebagai rakan pelakon.”

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI